eMAG. iPhone 7, Reduceri URIASE de Cyber Monday

eMAG are iPhone 7 cu reduceri uriase de Cyber Monday, telefonul celor de la Apple avand preturi mai mici cu 1100 de LEI in momentul de fata in Romania.

eMAG are reduceri uriase de Cyber Monday pentru telefoanele iPhone 7 pe care le vinde in momentul de fata pentru clientii din Romania, iar in aceasta pagina veti gasi toate modelele pe care magazinul le are la reducere in momentul de fata in campania Crazy Days pe care o desfasoara in propriul website.

eMAG a vandut iPhone 7 cu reduceri foarte bune si de Black Friday, insa atunci stocurile au fost limitate, asa cum e normal, asa ca de Cyber Monday telefonul a reintrat in oferta si este vandut cu pana la 1100 de LEI mai ieftin, iar iPhone 7 Plus este deasemenea vandut la pret mult mai bun decat de obicei.

eMAG “nu tine” Cyber Monday, insa are campana Crazy Days activa inca de sambata, prin care ofera reduceri atat de bune incat e prea putin probabil sa mai gasiti ceva similar, cu ceea ce este oferit in aceasta pagina, in vreo alta parte, magazinul online oferind reduceri excelente pentru cei dornici sa profite de ele.

eMAG are in vanzare toate modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus ale Apple si desigur ca preturile sunt mai mici decat in Apple Store, iar separat de ele exista foarte multe alte modele excelente de telefoane ale companiei Apple care se bucura de promotii excelente in cursul acestei zile, deci e pacat sa nu profitati de ele.

eMAG are zeci de mii de produse cu oferte excelente in momentul de fata, deci va recomand sa profitati din plin de promotiile pentru Cyber Monday.

emag iphone 7 reduceri cyber monday