Huawei Honor V10 a Copiat deja Face ID din iPhone X

Huawei Honor V10 este primul smartphone Android care a copiat Face ID din iPhone X impreuna cu Animoji, compania Apple avand deja chinezii suflandu-le in ceafa.

Huawei Honor V10 a fost prezentat oficial astazi de catre compania chinezeasca Huawei, iar dupa cum puteti vedea din imaginile de mai jos, ea a reusit deja sa copieze noua camera TrueDepth folosita in iPhone X. Apple a avut probleme uriase cu stocurile de telefoane iPhone X din cauza acestei noi camere, ea avand o varietate de senzori integrati, insa pentru Huawei Honor V10 se pare ca va fi folosit exact acelasi tip de camera.

Huawei Honor V10 va avea o camera frontala care include un senzor cu infrarosu, doua LED-uri RGB si un proiector VCSEL, adica aproximativ aceleasi componente din camera TrueDepth a iPhone X. Practic, Huawei Honor V10 ar urma sa ofere un sistem de recunoastere faciala similar celui Face ID folosit in iPhone X, insa compania nu va putea oferi o experienta la fel de buna precum cea pe care a creat-o compania Apple.

Huawei Honor V10 a copiat deja Face ID din iPhone X

Honor V10 clona Face ID iPhone X 3

Huawei Honor V10 nu copiaza doar Face ID din iPhone X, ci si Animoji, compania creand deja propriul set de caractere care se anima in baza miscarilor faciale ale utilizatorilor. Partea interesanta este ca Huawei Honor V10 ar interpreta mai multe expresii faciale decat iPhone X, iar aici includem si miscari ale limbii, ceea ce nu vedem la Animoji ai Apple, dar probabil pentru ca interpretarea nu e chiar atat de buna.

Honor V10 clona Face ID iPhone X 1

Huawei Honor V10 a avut acesti Animoji comparati cu cei ai iPhone X si puteti vedea in ce fel au reusit chinezii sa cloneze functionalitatea pe care Apple a creat-o pentru Face ID incepand din toamna acestui an. Huawei Honor V10 are deocamdata intregul sistem gandit la nivel de baza, adica doar clona Animoji si cam atat, el functionand destul de greu, pentru ca poate crea o harta a fetei utilizatorului in 10 secunde, mult mai incet decat Face ID.

Honor V10 clona Face ID iPhone X 2

Huawei Honor V10 nu va avea securitate biometrica prin recunoastere faciala de al bun inceput, ci in viitor, dar nimeni nu stie cam pe cand.

Voi ce parere aveti despre aceasta clona a Face ID si Animoji ?

Honor V10 clona Face ID iPhone X 4

Honor V10 clona Face ID iPhone X