X

Apple Inlocuieste iPhone 6 Plus Stricate cu iPhone 6S Plus

Apple ti-ar putea inlocui telefonul iPhone 6 Plus stricat cu unul iPhone 6S Plus, conform unui nou document intern care a fost distribuit in randul magazinelor Apple din intreaga lume. Aceasta regula se aplica doar pentru telefoanele iPhone 6 Plus care sunt stricate si necesita inlocuirea completa, cei de la Apple alegand sa ofere iPhone 6S Plus pentru ca, probabil, nu mai are unitati reconditionate ale iPhone 6 Plus.

Documentul trimis astazi de catre Apple inclusiv pentru service-urile autorizate sustine ca aceasta noua politica de inlocuire a telefoanelor iPhone 6 Plus stricate se aplica pana in luna martie. Nu se stie care dintre modelele iPhone 6 Plus stricate vor fi inlocuite cu unitati iPhone 6S Plus, asa ca e posibil ca fiecare caz sa fie tratat diferit de catre cei din Cupertino.

iPhone 6 Plus nu mai este fabricat de catre compania Apple de ceva vreme, asa ca e posibil ca productia sa fi reinceput pentru a se putea inlocui unitatile defecte ale clientilor. Exista desigur si problema bateriilor pe care compania Apple nu le are in stoc pentru aceste modele tot pana prin martie, deci e posibil sa fie o legatura si aici cu noua schimbare.

“If you have a damaged iPhone 6 Plus that qualifies for a whole-device replacement, Apple may replace it with an iPhone 6s Plus through March. Apple specifically states that “orders for whole unit service inventory of some iPhone 6 Plus models may be substituted to an iPhone 6s Plus until the end of March 2018.””

Pentru a beneficia de inlocuirea completa a unui iPhone 6 Plus e necesar sa aveti un port Lightning defect, o placa logica nefunctionala, sau un alt defect major al telefonului. Pentru probleme precum inlocuirea ecranului, a camerei, a Taptic Engine-ului, sau a altora minore, service-urile autorizate nu inlocuiesc tot telefonul, ci doar componentele afectate.

This post was last modified on ian. 20, 2018, 8:47 AM 08:47

Disqus Comments Loading...