Apple QuickTake 100: Review-ul Camerei Digitale Apple

Apple QuickTake 100 este una dintre camerele digitale vandute de catre compania Apple, ea fiind prezentata intr-un review care ne readuce in atmosfera anului 1994.

Apple QuickTake 100 camera digitala

Apple QuickTake 100 este o camera digitala lansata de catre compania Apple in anul 1994 pentru cei dornici sa faca poze pe care mai apoi sa le descarce in propriile Mac-uri. Desi semana mai mult cu un binoclu, aceasta camera avea dimensiuni normale pentru acea perioada, insa ea nu a avut chiar atat de mult succes, fiind lansata si in perioada in care Steve Jobs nu facea parte din companie.

Mai jos aveti un review facut de catre o persoana care a intrat in posesia acestei camere, el incercand sa ne prezinte cum ar fi aratat un review pentru ea daca era facut in 1994. Privind software-ul disponibil la acea vreme pentru produsele Apple, e clar cat de mult au evoluat lucrurile pana in prezent, mai putin filosofia de a tine totul intr-un sistem inchis.

Camera digitala Apple QuickTake 100 avea o rezolutie de 0.31 megapixeli si era capabila sa faca poze la rezolutia de 640 x 480 pixeli, cam in standardele normale pentru acea vreme. Compania Apple a creat si un software special pentru camera si Mac-uri, astfel incat pozele sa poata fi descarcate, iar unele functii sa fie controlate de pe calculatoare.

Voi ce parere aveti despre Apple QuickTake 100 ?