X

Samsung Galaxy S9: RECORDUL pentru Lumea Smartphone

Samsung Galaxy S9 a reusit zilele trecute sa doboare in record important pentru lumea smartphone, acesta fiind extrem de important pentru evolutia viitoare a telefoanelor mobile pentru clientii obisnuiti. Zilele trecute operatorul de telefonie mobila Telstra din Australia a reusit sa demonstreze primul test al unei retele de telefonie mobila gigabit, Samsung Galaxy S9 atingand viteza de 1 Gbps intr-un test facut folosind aplicatia Speedtest.

Samsung Galaxy S9 este primul smartphone comercial care atinge o viteza atat de mare intr-un test public pentru o retea gigabit, demonstratiile anterioare fiind facute pe echipamente care nu fusesera disponibile pentru larg consum. Practic, Samsung Galaxy S9 demonstreaza ca este cel mai rapid smartphone pentru navigare pe internet, atingerea acestei viteze foarte mari fiind o dovada a faptului ca retelele de telefonie mobila continua sa evolueze intr-un mod surprinzator.

Samsung Galaxy S9 – recordul pentru lumea smartphone

 

Samsung Galaxy S9 la viteza de 1031 Mbps poate oferi o experienta extrem de buna pentru navigare pe internet, dar si descarcari extrem de rapide pentru aplicatii si streaming foarte rapid pentru orice fel de continut multimedia. Retelele gigabit sunt anuntate de ceva vreme de catre operatorii de telefonie mobila, iar Samsung Galaxy S9 are un modem foarte rapid integrat, dar acest test este o confirmare a faptului ca utilizatorii ar putea avea acces in premiera la retele de telefonie de mare viteza.

Samsung Galaxy S9 este doar primul smartphone care are integrat un modem capabil sa atinga viteze gigabit in retelele compatibile, insa desigur ca si alte smartphone-uri similare vor fi lansate de catre in cursul urmatorului an. Samsung Galaxy S9 este mult mai rapid decat iPhone X in ceea ce priveste viteza de download prin retelele de telefonie mobila, iar compania Apple nu va implementa prea curand suport similar, asta deoarece retelele inca nu sunt suficient de extinse la nivel global.

This post was last modified on mart. 21, 2018, 9:32 AM 09:32

Disqus Comments Loading...