X

Facebook a INTERZIS Ceva ce TOATA Lumea Face

Facebook, in urma numeroaselor critici acide si a scandalului Cambridge Analytica, a decis sa interzica intr-un final ceva ce toata lumea facea, dar ceva ce nu era chiar atat de sigur, si a atras foarte multe probleme de-a lungul timpului. Mai exact, compania Facebook a decis sa interzica posibilitatea aplicatiilor pentru platforma sa sa publice postari pe wall-urile utilizatorilor, schimbarea fiind una extrem de buna si menita sa aduca mai multa securitate in retea.

Facebook a permis timp de foarte multa vreme crearea de aplicatii care publicau postari pe paginile de profil ale utilizatorilor, iar asa s-au distribuit extrem de multi virusi de-a lungul timpului. Facebook nu s-a gandit pana recent sa renunte la aceste aplicatii stupide, sau la cele care fura datele utilizatorilor, insa iata ca vine si ceva bun din scandalul Cambridge Analytica, asa ca aceste aplicatii complet stupide si inutile un vor mai putea publica postari pe paginile noastre.

Facebook a INTERZIS Ceva ce TOATA Lumea Face

Facebook nu interzice din acest moment posibilitatea aplicatiilor de a publica postari pe paginile noastre, ci abia din luna august, asa ca pana atunci ar fi bine sa va pregatiti pentru spam, peste spam, peste spam. Totusi, partea buna este ca incepand cu luna august lucrurile vor reveni la normal, iar compania Facebook va oferi mai multa protectie pentru utilizatori, aplicatiile urmand a avea mai putine privilegii in platforma, indiferent ce au facut pana acum.

“The publish_actions permission will be deprecated. This permission granted apps access to publish posts to Facebook as the logged in user. Apps created from today onwards will not have access to this permission. Apps created before today that have been previously approved to request publish_actions can continue to do so until August 1, 2018. No further apps will be approved to use publish_actions via app review.”

Facebook incepe intr-un final sa rezolve problemele de care se plange extrem de multa lume, nu de azi, sau de ieri, ci de ani si ani de zile, deci e clar de ce a fost nevoie pentru schimbari atat de importante. Facebook va mai face si alte schimbari majore pentru reteaua sa de socializare, insa deocamdata e greu de spus ce anume va pregati compania americana, desi exista in continuare foarte multe lucruri care pot fi imbunatatite pentru a ne face viata mai usoara.

This post was last modified on apr. 26, 2018, 8:31 AM 08:31

Disqus Comments Loading...