Google Chrome a avut implementata luna trecuta o noua functie grozava pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania Google permitand blocarea automata a clipurilor video care pornesc automat in timp ce navigam pe web. Cei de la Google au implementat functia in Google Chrome, insa ea a fost activata abia recent pentrua permite blocarea clipurilor video ce pornesc automat, dar in baza unor setari predefinite preluate din analizarea datelor furnizate de catre unii utilizatori.
Google Chrome activeaza aceasta functie in mod gradual pentru utilizatorii din lumea intreaga incepand de astazi, iar browserul va personaliza lista de website-uri cu clipuri video blocate in functie de ceea ce vizualizam pe internet. Google Chrome ar trebui sa invete, in baza website-urilor pe care vizualizam clipuri video, unde ar trebui sa blocheze redarea automata a clipurilor video, si unde ar trebui sa o blocheze automat, totul in functie de istoricul de interactiuni si navigare.
Google Chrome: Functia GROZAVA ACTIVATA azi
Google Chrome va avea o lista predefinita de website-uri unde reda automat clipuri video cu sunet, dar asta doar pentru cei care incep sa foloseasca browserul pentru prima oara, sau fara a folosi un cont Google, sau un backup. Pe masura ce fiecare persoana navigheaza pe web si interactioneaza cu diverse playere ce redau clipuri video, Google Chrome va invata tabieturile utilizatorilor si va sti unde trebuie sa blocheze continutul video, si unde nu.
“As you browse the web, that list changes as Chrome learns and enables autoplay on sites where you play media with sound during most of your visits, and disables it on sites where you don’t. As you teach Chrome, you may find that you need to click ‘play’ every now and then, but overall the new policy blocks about half of unwanted autoplays, so you will have fewer surprises and less unwanted noise when you first arrive at a website.”
Google Chrome ar trebui sa blocheze, in medie, cam jumatate dintre website-urile care redau automat clipuri video cu sunet fara ca noi sa stim, asa ca tot vom avea parte de o experienta mai buna de folosire a browserului. Google Chrome are aceasta functionalitate implementata incepand cu versiunea 66 a programului/aplicatiei, asa ca trebuie sa va asigurati de faptul ca aveti cea mai recenta versiune instalata in calculatoare pentru a beneficia de aceasta functie.
This post was last modified on mai 4, 2018, 11:46 AM 11:46