X

Google Chrome: cea mai BUNA Functie din Ultimii Ani!

Google Chrome are in momentul de fata in dezvoltare, poate, cea mai buna functie lansata in ultimii ani de catre compania Google, una pe care lumea o asteapta de foarte, foarte mult timp, dar care nu a putut fi creata prea bine. Stim cu totii ca Google Chrome are nevoie de foarte multa memorie RAM pentru a functiona, iar asta din cauza website-urilor complexe care necesita multe resurse pentru a fi incarcate si tinute deschise, iar multa lume se plange de asta.

Google Chrome are si o rezolvare in lucru de catre compania Google, americanii urmand a folosi inteligenta artificiala pentru a reduce substantial consumul de memorie RAM al browserului in timp ce navigam pe internet. Google Chrome are aceasta schimbare foarte importanta descoperita intr-o cerere pentru imbunatatirea codului sursa al browserului, un sistem pentru dezactivarea tab-urilor din program urmand a beneficia de pe urma acestei functionalitati complexe.

Google Chrome: cea mai BUNA Functie din Ultimii Ani!

Google Chrome cu o functie care permite reducerea substantiala a consumui de memorie RAM in timpul utilizarii poate reprezenta cea mai buna schimbare implementata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga. Nimeni nu s-a gandit vreodata ca Google ar putea folosi inteligenta artificiala pentru a ajuta Google Chrome sa invete care website-uri trebuie tinute incarcate in memoria RAM a calculatoarelor, si care nu, pentru a le inchide pe cele care ne sunt complet inutile.

“Adds an ML model to score tabs based on whether they will be reactivated. Currently this is only used in tests; a future CL will add an experiment to use these scores as part of the tab discarder’s tab selection algorithm. The model includes hard-coded weights generated by tf.native. This is documented in tab_ranker/native_inference.md.”

Google Chrome are aceasta noua functie testata deocamdata de catre compania Google, deci e greu de spus de cat timp de pregatire are ea nevoie inainte de a fi suficient de stabila pentru a fi lansata in mod public pentru utilizatori. In ciuda acestui lucru, initiativa celor de la Google este demna de toata atentia noastra, deoarece ea poate imbunatati substantial Google Chrome si il poate ajuta sa creasca numarul de utilizatori activi lunar.

This post was last modified on mai 11, 2018, 5:24 PM 17:24

Disqus Comments Loading...