X

WhatsApp: Noile Functii IMPORTANTE Lansate pe iPhone si Android

WhatsApp a anuntat astazi in mod oficial lansarea unor noi functii la care a lucrat ceva timp, ele fiind disponibile pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, asa cum v-am spus in unele articole anterioare. Noile functii implementate de catre compania WhatsApp sunt disponibile pentru grupurile de conversatii ce pot fi accesate din aplicatiile pentru iPhone si Android, schimbarile fiind facute intr-o tentativa de a ataca Telegram si functiile oferite acolo.

WhatsApp le permite administratorilor de grupuri sa seteze descrieri pentru comunicatile pe care le surpavegheaza, insa avem disponibila in mod oficial si functia care permite adaugarea sau eliminarea de administratori fara a-i scoate din grupuri. WhatsApp permite limitarea controlului unor administratori asupra subiectelor, iconitelor si descrierilor din grupuri, acestea fiind afisate in partea superioara a unui grup in momentul vizualizarii informatiilor despre el.

WhatsApp: Noile Functii IMPORTANTE Lansate pe iPhone si Android

WhatsApp ofera inclusiv optiuni pentru a restrictiona readaugarea in grupuri a unor persoane, deci daca ati fost dati afara dintr-un grup, e foarte posibil sa fie restrictionat accesul vostru pentru viitor. WhatsApp a implementat deasemenea o functie pe care utilizatorii de grupuri o pot folosi pentru a vedea conversatiile ratate, dar si toate mesajele in care au fost mentionati, o noua functie de cautare a persoanelor din grupuri fiind deasemenea disponibila de astazi.

“These are features are based on user requests. We develop the product based on what our users want and need. There are also people coming together in groups onWhatsApp like new parents looking for support, students organizing study sessions, and even city leaders coordinating relief efforts after natural disasters.”

WhatsAppa testat aceste noi functii pentru platforma sa timp de cateva luni inainte de a le oferi pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca pentru multi ele nu sunt o surpriza, ci doar ceva normal si o tentativa de a copia Telegram. WhatsApp are de ani buni grupuri de conversatii, insa abia dupa ce ele au devenit foarte populare in platforma Telegram s-a gandit si compania detinuta de Facebook sa faca imbunatatiri majore pentru cele peste 1.5 miliarde de persoane care folosesc serviciul in intreaga lume.

This post was last modified on mai 15, 2018, 6:17 PM 18:17

Disqus Comments Loading...