X

Gmail: Functia SECRETA Lansata de catre Google

Gmail a avut parte luna aceasta de un update important pentru interfata, compania Google oferindu-le utilizatorilor din lumea intreaga o schimbare majora si o multitudine de functii noi pe care sa le foloseasca in versiunea web si nu numai. Incepand de astazi este disponibila o alta actualizare importanta pentru platforma Gmail a celor de la Google, o functie foarte populara fiind acum oferita de catre compania americana si in interfata sa de email.

Gmail le permite utilizatorilor sa foloseasca @ pentru a mentiona diverse contacte in email-urile pe care le trimit, exact asa precum mentioneaza oameni pe Twitter, Facebook, WhatsApp, sau alte aplicatii de mesagerie. Gmail are aceasta functie implementata pentru a introduce mai usor adresele de email ale unor contacte in mesajele pe care le trimitem diverselor persoane, functionalitatea fiind implemenetata, daca nu gresesc, in premiera pentru serviciile de email.

Gmail: Functia SECRETA Lansata de catre Google

Gmail are in imaginea de mai sus prezentata noua functie creata de catre Google, ea fiind foarte usor de folosit de catre utilizatori, introducerea caracterului @ urmat de denumriea unui contact, afisand automat toate persoanele inregistrate. Alegerea unui contact pentru a fi introdus intr-un email va afisa un link cu directionare spre scrierea unui email catre respectiva persoana, noua functie a celor de la Google implificand foarte mult trimiterea de email-uri prin Gmail, sau orice alta platforma de email.

Gmail are implementata si o functie care permite folosirea caracterului + pentr a adauga un contact la lista de persoane care primesc respectivul email, cei de la Google gandind tot felul de metode de a simplifica viata utilizatorilor. Gmail are aceste noi functii disponibile in versiunea web deocamdata, insa ele ar trebui sa ajunga si in aplicatiile mobile pentru iPhone si Android, acolo unde teoretic ar trebui sa fie mult mai usoara oferirea acestor functii pentru utilizatori globali.

This post was last modified on mai 24, 2018, 8:48 PM 20:48

Disqus Comments Loading...