X

HTC U12 Plus: Telefonul ale Carui Componente le Vezi prin Carcasa

HTC U12 Plus a fost lansat oficial astazi de catre compania taiwaneza HTC, e fiind disponibil in cateva culori interesante, dar si cu specificatii demne de un telefon premium. HTC U12 Plus este singurul telefon premium pe care cei de la HTC il vor lansa anul acesta, compania incercand sa devina profitabila dupa multi ani cu scaderi ale incasarilor.

HTC U12 Plus este vandut de catre cei de la HTC in trei culori, un negru ceramic, un rosu “ca focul”, dar si un albastru semi-transparent, prin care se vad componentele din carcasa. HTC U12 Plus este prezentat in imaginea de mai jos cu noua sa carcasa foarte interesanta, componentele camerei si ale cititorului de amprente fiind foarte usor vizibile.

HTC U12 Plus: Telefonul a Carui Componente le Vezi prin Carcasa

HTC U12 Plus arata foarte interesant cu aceasta carcasa albastra semi-transparenta, si e foarte posibil ca majoritatea celor care-l vor cumpara sa o aleaga fara regrete. HTC U12 Plus ar putea fi primul telefon premium care are o carcasa de acest gen, daca nu gresesc, iar avand in vedere ca in China chestiile de acest gen sunt populare, e posibil ca alti producatori sa copieze ideea.

HTC U12 Plus are un ecran Super LCD6 cu diagonala de 6 inch si rezolutie de 2880 x 1440 pixeli, un chip Qualcomm Snapdragon 845 cu 6 GB de memorie RAM, o camera duala de 12 megapixeli si o baterie de 3500 mAh. Pentru toate acestea, HTC U12 Plus are stabilit un pret de vanzare de 800 de euro, destul de mare in conditiile in care HTC vrea sa-si creasca vanzarile.

This post was last modified on mai 24, 2018, 9:31 PM 21:31

Disqus Comments Loading...