Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, asa ARATA Ecranul

Samsung Galaxy Note 9 are prezentat in exclusivitate design-ul pentru noul ecran pe care compania coreeana vrea sa il implementeze pentru utilizatori.

Samsung Galaxy Note 9 ARATA Ecranul

Samsung Galaxy Note 9 are parte de o exclusivitate foarte interesanta in cursul acestei zile, design-ul noului ecran al telefonului fiind prezentat pentru a ni se arata ce fel de schimbare pregateste Samsung pentru el. Ni s-a spus in repetate randuri ca Samsung Galaxy Note 9 nu va avea parte de o schimbare mare de design anul acesta, iar imaginea de mai jos confirma faptul ca persoanele care anuntau ca lucrurile vor fi cam la fel, nu au prea mintit.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba un panou frontal care seamana foarte mult cu cel pe care l-am vazut deja in Samsung Galaxy Note 8, marginile acestuia fiind la fel de mari precum in cazul modelului anterior. Intr-o lume in care marginile ecranelor telefoanelor devin din ce in ce mai subtiri, cei de la Samsung prefera sa le mentina la aceeasi dimensiune in Samsung Galaxy Note 9, insa asta nu ar trebui sa mire pe absolut nimeni acum.

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, asa ARATA Ecranul

Samsung Galaxy Note 9 ARATA Ecranul 1

Samsung Galaxy Note 9 va avea parte de o schimbare pentru carcasa, acolo camera urmand a fi pozitionata orizonta in locul actualei verticale, iar asta pentru ca o baterie de capacitate mai mare va fi integrata de producator. Cititorul de amprente ramane in carcasa Samsung Galaxy Note 9 si anul acesta, el urmand a fi pozitionat direct sub camera orizontala, iar asta pentru ca Samsung nu a reusit sa finalizeze tehnologia ce permite implementarea de cititoare sub ecran.

Samsung Galaxy Note 9 va veni cu noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810 din Samsung Galaxy S9, el urmand a fi oferit in versiuni cu 6 GB RAM si 8 GB RAM, cu pana la 512 GB spatiu de stocare. Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat cel mai probabil pe data de 9 august in cadrul unei conferinte organizata la New York, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot in luna august, insa cel mai probabil undeva spre final.