Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, Iata CAND e LANSAREA

Samsung GALAXY X are data de lansare stabilita de catre compania Samsung, coreenii dorind sa aduca noul model de telefon cat se poate de repede pe piata.

Samsung GALAXY X CAND LANSAREA 350183

Samsung GALAXY X are dezvaluita astazi data la care va avea loc lansarea, compania Samsung fiind hotarata sa isi aduca telefonul mobil cat poate de repede pe piata, fara a lansa totusi ceva care sa nu ofere o experienta buna. In aceasta idee, compania Samsung intentioneaza sa lanseze Samsung GALAXY X in cadrul CES 2019, adica exact la inceputul anului, si exact la un an distanta de momentul in care a prezentat primele prototipuri in cadrul CES 2018.

Samsung GALAXY X urmeaza sa fie prezentat intr-o conferinta pe care Samsung o va organiza la CES 2019, evenimentul urmand a avea loc intre 8 si 12 ianuarie 2019, deci atunci vom afla toate noutatile telefonului. Vorbim despre mai putin de 6 luni care ne despart de lansarea Samsung GALAXY X, perioada in care cei de la Samsung vor finaliza design-ul, noile functii, dar vor incepe si productia pentru seria asteptata de catre atat de multi fani ai companiei.

Samsung GALAXY X: EXCLUSIV, Iata CAND e LANSAREA

Samsung GALAXY X este un telefon pliabil care va avea un design nemaivazut pana acum, sau cel putin asta sustine presa din Asia, compania Samsung urmand a folosi deasemenea si baterii flexibile, in premiera pentru piata smartphone. Samsung GALAXY X urmeaza deasemenea sa aiba si o interfata complet noua pentru Android din cauza modului in care trebuie sa functioneze, mai ales ca urmeaza sa poata fi pliat pe doua treimi, sau chiar pe jumatate din marimea sa.

Samsung GALAXY X a avut pana acum zvonit si un pret de aproximativ 2000 de dolari, foarte mare pentru orice fel de telefon mobil, insa Samsung vrea sa faca doar vreo 500.000 de unitati ale acestui model. E posibil ca productia redusa sa aiba la baza o estimare a faptului ca Samsung GALAXY X nu va avea vanzari mari, insa avand in vedere ca vorbim despre un telefon dintr-o categorie complet noua, poate ca asta e perfect normal.