X

Samsung GALAXY S10: Procesor SUPERIOR celui din iPhone X Plus

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu un procesor care ar trebui sa fie superior celui pe care Apple intentioneaza sa il lanseze pentru iPhone X Plus cu denumirea A12, el fiind deja in productie la compania TSMC. Mai exact, Samsung GALAXY S10 va avea un chip Exynos 9820 in majoritatea tarilor de pe glob, iar conform unor informatii aparute in cursul zilelor trecute, el urmeaza sa fie produs cu un procs de fabricatie de 7nm EUV.

Samsung GALAXY S10 va avea deci un procesor produs folosind un proces de fabricatie mai bun decat cel folosit pentru noul chip A12, cei de la TSMC folosind tehnologia standard de 7nm, de la care compania Samsung a evoluat pentru procesoarele de anul acesta. Samsung a anuntat acum ceva timp ca intentioneaza sa foloseasca acest nou proces de fabricatie pentru procesoarele telefoanelor Samsung GALAXY S10, insa Apple nu prea avea ce sa faca pentru iPhone X Plus.

Samsung GALAXY S10: Procesor SUPERIOR celui din iPhone X Plus

Samsung GALAXY S10 va avea un procesor care ar putea avea performante mai bune, si va fi mai eficient din punct de vedere energetic, decat cel din iPhone X Plus, totul multumita noului proces de fabricatie folosit de catre Samsung anul acesta. Desi acum cativa ani Samsung a fost acuzata ca a furat de la TSMC tehnologia pentru un proces de fabricatie pentru procesoare, iata ca cu Samsung GALAXY S10 a ajuns inaintea taiwanezilor.

Samsung GALAXY S10 va avea procesorul fabricat undeva pe la inceputul anului viitor, in timp ce iPhone X Plus il are acum in fabricatie, deci este de asteptat ca Apple sa treaca la o tehnologie superioara abia undeva in cursul anului viitor. Desi Samsung GALAXY S10 va avea un procesor produs cu un proces de fabricatie superior, e posibil ca Apple sa gaseasca o solutie ca iPhone X Plus sa fie totusi mai bun pe partea de putere bruta de procsare.

This post was last modified on aug. 19, 2018, 9:07 PM 21:07

Disqus Comments Loading...