Huawei MATE 20: PRIMELE Imagini cu NOUL Design

Huawei MATE 20 are astazi prezentat noul design pe care compania Huawei il va oferi in toamna, primele imagini aratand ce este acum in dezvoltare.

Huawei MATE 20 Imagini NOUL Design

Huawei MATE 20 are parte astazi de o dezvaluire surpriza care ne arata design-ul nou pe care compania Huawei l-a pergatit pentru seria de telefoane ce urmeaza sa fie lansata in toamna acestui an. Imaginile de mai jos sunt realizate dupa un prototip al Huawei MATE 20 aflat acum in dezvoltare si vazut de catre un jurnalist, deci nu exista in momentul de fata ceva mai exact care sa ne dezvaluie in avans planurile pe care Huawei le are pentru noua serie de telefoane.

Huawei MATE 20 Imagini NOUL Design 1

Huawei MATE 20, spre deosebire de seria P20, urmeaza sa aiba un decupaj mult mai discret in ecran, preferand sa preia design-ul folosit de catre telefoanele celor de la Essential, si nu de la iPhone X al Apple. Huawei MATE 20 nu va include o camera frontala 3D, precum s-a speculat pana acum, telefonul urmand a avea o camera standard, deci e foarte posibil ca doar Huawei MATE 20 Pro sa vina cu o asemenea componenta majora pentru utilizatori.

Huawei MATE 20 Imagini NOUL Design 2

Huawei MATE 20: PRIMELE Imagini cu NOUL Design

Huawei MATE 20 Imagini NOUL Design 3

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch, deci pentru Huawei MATE 20 Pro se asteapta unul de pana la 6.9 inch, dimensiunea fiind uriasa in comparatie cu cea a actualelor modele. Desi Huawei MATE 20 nu va avea o camera frontala 3D, se pare ca va avea totusi o camera tripla, insa spre deosebire de cea din Huawei P20 Pro, aceasta este pozitionata in forma unui patrat, un flash LED completand intregul set-up al chinezilor.

Huawei MATE 20 Imagini NOUL Design 4

Huawei MATE 20 va avea deasemenea un port audio de 3.5mm oferit de catre cei de la Huawei, iar design-ul, per total, nu va fi extrem de diferit fata de ceea ce ne asteptam de la serie, exceptand aici decupajul. Huawei MATE 20 va fi doar unul dintre cele trei modele din seria Mate 20 pe care compania Huawei intentioneaza sa le puna in vanzare, asa ca va fi foarte interesant de vazut daca Huawei MATE 20 Pro va avea un decupaj mai mare in comparatie cu P20 Pro