X

Gmail aduce NOI Functii in Calendar si Docs

Gmail are preluata de catre compania Google o functie foarte interesanta, care este transferata in celelalte suite de servicii pe care americanii le ofera, mai exact Calendar, Keep, Tasks, Sheets, Slides, Docs, si Drawings. Google a implementat acum cateva luni in Gmail o bara laterala foarte utila, in care a integrat posibilitatea de a utiliza scurtaturi pentru diverse servicii, sau extensii, care sunt compatibile cu platforma, lumea apreciind foarte mult aceasta schimbare.

Gmail permite adaugarea acolo a unor aplicatii care ofera optiunea de a interactiona rapid cu servicii precum Tasks, sau Calendar, fara a mai accesa efectiv platformele in mod separat, iar acelasi lucru este transferat acum. Cei de la Google au vazut cat de apreciata este modificarea, asa ca au luat decizia de a aduce de la Gmail catre serviciile mentionate anterior si optiunea de a folosi aceasta bara de scurtaturi, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum functioneaza totul.

Gmail aduce NOI Functii in Calendar si Docs

Gmail le permite utilizatorilor sa ramana in interfata de inbox in momentul in care interactioneaza cu aceste aplicatii disponibile in acea bara de scurtaturi, iar acelasi lucru va fi disponibil si pentru celelalte servicii. Utilizatorii pot ramane concentrati la ceea ce fac fara a mai deschide o alta fereastra, si uita ceea la ce lucreaza, Gmail avand aceasta schimbare gandita foarte bine, iar acum utilizatorii celorlalte servicii se vor putea bucura deasemenea de ea.

Gmail a fost punctul de pornire pentru foarte multe schimbari facute de catre compania Google pentru serviciile sale, asa ca nu ar trebui sa ne mire cand vedem ca unele dintre ele sunt aduse si in alte platforme proprii. Gmail a avut majoritatea noutatilor implementate in versiunea web, pentru desktop, insa multe dintre ele incep sa ajunga inclusiv in versiunea pentru iPhone si Android, asa ca multa lume se va putea bucura de ele in curand.

This post was last modified on aug. 25, 2018, 8:43 AM 08:43

Disqus Comments Loading...