X

Facebook Messenger: Doua Functii GROZAVE pentru Android

Facebook Messenger are parte de doua noi functii grozave implementate in aplicatia pentru Android, cei de la Facebook oferindu-le utilizatorilor ceva ce foarte multi dintre ei asteptau inca de acum cativa ani. Prima dintre functii are menirea de a le permite utilizatorilor Facebook Messenger de a selecta care dintre notificarile din platforma sunt trimise catre telefoanele lor, ceva ce Google permite inca din Android Oreo, dar care este oferit abia in acest moment.

Facebook Messenger le permite acum utilizatorilor sa selecteze daca vor sa primeasca notificari pentru tot ceea ce se intampla in platforma, sau doar pentru anumite tipuri de actiuni, adica like-uri, mesaje, comentarii, tag-uri, etc. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata meniul de setari pentru notificarile trimise de catre Facebook Messenger pentru utilizatori, acesta trebuind cautat printre toate setarile care sunt disponibile pentru aplicatia celor de la Facebook.

Facebook Messenger: Doua Functii GROZAVE pentru Android

Facebook Messenger are deasemenea o alta functie foarte interesanta implementata, aceasta avand legatura cu iconita aplicatiei, ea adaptandu-se la tema pe care utilizatorii Android o folosesc. Mai exact, forma iconitei Facebook Messenger se va modifica in functie de tema care este aplicata de catre utilizator, deci poate fi patrata, rotunda, sau orice alta forma au iconitele aplicatiilor dupa aplicarea oricarei teme care este disponibila pentru utilizatorii de telefoane si tablete cu acest sistem de operare.

Facebook Messenger are cea de-a doua functie activata in mod automat pe telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android, insa in cazul primei este nevoie de cautarea si alegerea optiunilor disponibile. E posibil ca nu toata lumea sa aiba noile optiuni pentru notificari ale Facebook Messenger disponibile deocamdata, propagarea lor facandu-se destul de greu, asa ca va trebui sa mai aveti rabdare pana cand totul va fi disponibilp pentru voi, daca va fi cazul.

This post was last modified on aug. 29, 2018, 4:14 PM 16:14

Disqus Comments Loading...