X

Samsung Cere AJUTORUL Google pentru o PROBLEMA Serioasa

Samsung ia in calcul sa-i ceara ajutorul companiei Google pentru a rezolva o problema serioasa pe care nu reuseste sa o repare, desi se chinuie de mai bine de un an de zile sa gaseasca o solutie. Mai exact, cei de la Samsung intentioneaza sa le ceara ajutorul celor de la Google in ceea ce priveste asistentul personal Bixby, si nu numai, acesta fiind extrem de criticat de catre utilizatori din cauza faptului ca ofera o experienta de utilizare foarte proasta.

Samsung a creat Bixby ca un competitor pentru Google Assistant, Alexa, Siri, Cortana, insa a inceput mult prea tarziu procesul de dezvoltare, asa ca software-ul sau e net inferior celor existente acum pe piata. Presedintele diviziei Samsung care creeaza produse de larg consum sustine ca exista in discutie o posibila colaborare cu Google pentru dezvoltarea de sisteme de inteligenta artificiala folosind experienta pe care a acumulat-o compania americana.

Samsung Cere AJUTORUL Google pentru o PROBLEMA Serioasa

Samsung crede ca se poate folosi de pozitia sa dominanta pe piata smartphone pentru a ii convinge pe cei de la Google sa ii ajute sa ofere un asistent personal Bixby cel putin decent, pentru ca la fel de bun ca Google Assistant nu va fi prea curand. Samsung ar vrea sa interconecteze Bixby cu serviciile Google pentru a le oferi clientilor sai o alternativa pentru asistentul personal al americanilor, insa e greu de spus in ce masura va dori Google sa-i ajute.

“Samsung is developing its own voice assistant, Bixby, but we could consider various (forms) of collaboration with Google in the field. For example, we would call up Bixby, but it could lead us to one of Google’s services, like Google Maps. Samsung is a company that sells around 500 million units of devices worldwide every year, and we can use this as our bargaining power to negotiate the level of cooperation with AI leaders like Google.”

Samsung ar putea forta Google sa-i ajute sa-si dezvolte asistentul personal prin amenintarea cu eliminarea serviciilor din produsele lor, sau renuntarea la alte produse create de catre americani. Lupta in sine va fi una foarte interesanta, insa Samsung si Google sunt interdependente, asa ca daca se va ajunge la o intelegere intre ele, atunci ambele companii vor avea de castigat de pe urma acestei colaborari, pe termen lung.

This post was last modified on sept. 4, 2018, 3:56 PM 15:56

Disqus Comments Loading...