X

Samsung va LANSA un Telefon cu o Camera UIMITOARE

Samsung pregateste o camera uimitoare pentru un nou model de telefon care ar trebui sa ajunga in magazine undeva in cursul acestui an, dar nu este Samsung GALAXY X, sau Samsung GALAXY S10. Vorbim despre un mode necunoscut de telefon Samsung care va ajunge pe piata in curand, si care are patru camere in carcasa, fie intr-un format cu o camera principala cvadrupla, sau montate separat, in format de camera duala, detaliile fiind putine.

Samsung are anuntata aceasta camera uimitoare de catre un leaker care are informatii exacte despre produse nelansate, de la o varietate de producatori, insa el a refuzat sa ofere detalii cu privire la acest telefon. Daca Samsung va lansa intr-adevar un telefon care are o camera principala cu 4 senzori de imagine, atunci coreenii urmeaza sa-i depaseasca pe cei de la Huawei, care anul acesta abia au integrat o camera tripla, fara planuri de a face o schimbare pentru anul viitor.

Samsung va LANSA un Telefon cu o Camera UIMITOARE

Samsung ar putea oferi o varietate de functii noi cu o camera cu 4 senzori de imagine, aceasta putand aduce pentru utilizatori ceva ce pana acum nu a putut fi oferit folosind camere standard, sau chiar duale. Realitatea augmentata, cea virtuala, sau inregistrarea de continut 3D vin imediat in minte, iar asta pentru ca asta nu e usor de facut cu o camera standard, sau duala, asa ca Samsung poate crea noi experiente pentru utilizatori.

Samsung nu mai are anuntata lansarea unor noi modele de telefoane importante, asa ca nu e clar in ce smartphone ar putea fi oferita o camera cu patru senzori de imagine, cel putin nu deocamdata. Asta nu inseamna ca Samsung nu va integra ceva exceptional pentru clienti, si ca nu va pune presiune foarte mare pe compania Apple sa ofere ceva similar pentru utilizatorii sai cat se poate de curand, ceea ce e foarte bine pentru noi.

This post was last modified on sept. 4, 2018, 9:49 PM 21:49

Disqus Comments Loading...