X

Apple va CRESTE Pretul pentru Inlocuirea Bateriei iPhone

Apple a anuntat in mod subtil astazi ca va creste pretul pentru inlocuirea bateriilor uzate ale telefoanelor iPhone, utilizatorii urmand a scoate mai multi bani din buzunare pentru aceasta procedura. Apple a scazut la o treime pretul epntru inlocuirea bateriilor iPhone inca din 2017, dupa un scandal imens privind limitarea performantelor iPhone, dar renunta la reducere.

Incepand cu 31 decembrie, pretul pentru inlocuirea unei baterii uzate a iPhone urmeaza sa creasca de la 29 de dolari la 49 de dolari, exceptie facand iPhone X, pentru care va costa 69 de dolari. Pretul nou care va fi practicat de catre compania Apple este mai mic decat cel de 79 de dolari, care era perceput pana la aplicarea reducerii, asa ca tot e o decizie buna.

Apple va CRESTE Pretul pentru Inlocuirea Bateriei iPhone

Apple le-a permis clientilor sai sa beneficieze de un cost redus pentru inlocuirea bateriei iPhone timp de 1 an de zile, asa ca oricine a vrut sa faca aceasta procedura, a facut-o. Incepand cu 1 ianuarie 2018 Apple le va lua oamenilor optiunea de a isi mai inlocui la pret redus bateriile, iar asta pentru ca era si normal ca reducerea sa se termine la un moment dat.

“Through December 31, 2018, the out-of-warranty battery service fee is $29 for all eligible iPhone 6 or later models. Battery service at $29 may be limited to one repair per iPhone. After December 31, 2018, the fee will change to $49 for all these products except iPhone X, which will change to $69.”

Pentru iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR, inlocuirea bateriei va costa tot 69 de dolari, precum in cazul iPhone X, asa ca vorbim despre preturi similare pentru telefoanele mai scumpe. In Romania va puteti gandi la preturi in euro pentru aceasta procedura, si usor mai mari decat valorile in dolari, pentru ca asa lucreaza Apple cu Europenii totdeauna.

This post was last modified on sept. 13, 2018, 2:52 PM 14:52

Disqus Comments Loading...