X

Samsung va COPIA de la Huawei pentru Cresterea Vanzarilor

Samsung va copiata de la Huawei o caracteristica a telefoanelor chinezilor care s-a dovedit a fi extrem de populara in ultima serie lansata pe piata, iar situatia era una “de asteptat”, avand in vedere ca sichinezii fac acelasi lucru. Mai exact, cei de la Samsung vor copia de la Huawei ideea de a folosi culori “gradient” pentru carcasele telefoanelor pe care le vand, adica acele culori care isi schimba nuanta in functie de unghiul din care sunt vazute de catre clienti.

Samsung stie cat de populara este aceasta caracteristica a telefoanelor vandute de catre compania Huawei, asa ca s-a gandit sa preia ideea si pentru propriile smartphone-uri aflate in curs de dezvoltare. Conform informatiilor aparute recent pe piata, cei de la Samsung vor folosi aceste noi culori pentru carcasele telefoanelor din seriile GALAXY A7 2018, J6+ si J4+, deci foarte multi clienti vor avea acces la ceva ce si mai multi apreciaza la telfeoanele chinezilor.

Samsung va COPIA de la Huawei pentru Cresterea Vanzarilor

Samsung vrea sa atraga atentia acestor modele de telefoane prin aplicarea acestui tip de culori pentru carcase, iar asta deoarece telefoanele Huawei au iesit in evidenta in intreaga lume in urma utilizarii lor. Samsung vrea sa ii convinga cumva pe oameni sa cumper aceste modele ieftine de telefoane, care nu au functii remarcabile, dar carcasele colorate in acest mod vor atrage cu siguranta interesul unui numar mare de persoane care le vor vedea in magazinele din intreaga lume.

“Samsung va lansa în curând noi culori gradient oficiale pentru noile Galaxy A7 2018, J6 Plus și J4 Plus. Acest lucru nu este doar distractiv pentru oricine dorește să achiziționeze unul dintre dispozitive. De asemenea, confirmă faptul că gradientul de culori a fost apreciat în departamentul de design al Samsung.”

Samsung ar vrea sa lanseze aceste noi modele de telefoane undeva in cursul acestei toamne, iar desi ele sunt modele mid-end, fara preturi mari, vor avea cel mai probabil vanzari destul de bune dupa aparitia pe piata. Samsung intentioneaza deasemenea sa foloseasca aceste noi tipuri de culori inclusiv pentru telefoanele mai scumpe pe care le va vinde, insa nu se stie deocamdata in ce serie premium urmeaza ele sa fie incluse initial.

This post was last modified on sept. 27, 2018, 1:38 PM 13:38

Disqus Comments Loading...