Google Chrome are in momentul de fata in proces de testare o noua functie asteptata de foarte multa vreme de catre extrem de multi utilizatori de pe intregul internet, insa iata ca ea va fi intr-un final oferita. Mai exact, Google Chrome are testata de catre cei de la Google o functie care permite navigarea pe internet intr-un modul “lite” pentru browser, acesta reducand substantial resursele care sunt consumate de catre browser in timpul navigarii, iar asta ar fi o schimbare majora.
Google Chrome a fost in repetate randuri criticat pentru faptul ca genereaza consum foarte mare de resurse pentru utilizatori, insa iata ca in cadrul celor de la Google exista si oameni care sunt dornici sa rezolve aceasta problema. Pentru ei, solutia ar fi un modul “lite”, care ar restrictiona incarcarea in Google Chrome a elementelor din pagini care genereaza consum foarte mare de resurse.
Google Chrome: Functia Asteptata de TOT Internetul
Google Chrome, conform descrierii facute pentru aceasta functie de catre inginerii celor de la Google, va bloca doar elementele care nu sunt necesare pentru redarea corecta a paginii, restul urmand a fi incarcate pentru a putea vedea continutul. Desigur ca functia are nevoie de testare foarte multa pentru a putea sti cum sa blocheze in mod corect elementele din pagini pe care Google Chrome nu ar trebui sa le incarce, asa ca va trebui sa mai avem rabdare pana cand va fi oferita.
“Enable Never-Slow Mode”; “Enables an experimental browsing mode that restricts resource loading and ” “rutime processing to deliver a consistently fast experience. WARNING: “ “may silently break content!”.
Google Chrome consuma foarte multe resurse in timpul utilizarii din cauza modului in care este gandit browser-ul, dar si a paginilor care au foarte multe elemente ce nu ar trebui sa fie implementate pentru pagini. Sincer sa fiu, ma bucur sa vad ca exista interes pentru a oferi o asemenea functionalitate pentru Google Chrome, si sper ca ea sa ajunga cat mai repede in versiunea publica a browserului, desi e posibil s-o vedem abia undeva prin 2019.
This post was last modified on oct. 13, 2018, 1:31 PM 13:31