X

Apple RENUNTA la Masini pentru a Face Apple Maps mai BUN

Apple a luat decizia de a renunta intr-o anumita masura la masinile care erau folosite pentru a cartografia diverse zone de pe planeta, compania americana trecand la cartografierea “la picior”. In imaginile din acest articol puteti vedea ca Apple a creat o serie de rucsace speciale pe care angajati de-ai sai le poarta pentru a cartografia trotuarele care vor fi afisate in Apple Maps.

Apple Maps urmeaza sa aiba informatii mult mai exacte despre caile pietonale pe care utilizatorii platformei le vor putea folosi atunci cand au nevoie de navigare ghidata. Cei de la Apple au integrat echipamente LIDAR in aceste rucsace pe care le poarta angajatii sai, ele colectand date “din teren” pentru a fi afisate in cadrul hartilor care sunt disponibile pentru Apple Maps.

Apple RENUNTA la Masini pentru a Face Apple Maps mai BUN

Apple a creat aceste echipamente cu multe componente care sunt montate si pe masinile care cartografiaza strazile din SUA, insa aceasta este prima oara cand sunt trimisi oameni pe jos cu echipamente de acest gen. Apple a sesizat, probabil, ca nu are informatii chiar atat de exacte privind caile pitonale care sunt reprezentate in Apple Maps, asa ca a decis sa imbunatateasca datele.

Apple Maps ar trebui sa aiba, in urma procesarii acestor date, informatii mult mai exacte cu privire la caile pietonale pe care vor sa fie directionate persoanele care folosesc platforma. In momentul de fata cei de la Apple au distribuite aceste echipamente doar pe strazile din SUA, insa pentru ca platforma Apple Maps sa fie imbunatatita, e nevoie de extinderea disponibilitatii la alte tari.

This post was last modified on oct. 14, 2018, 2:44 PM 14:44

Disqus Comments Loading...