X

Facebook Iti face Postarile mult mai Distractive

Facebook a lansat in cursul noptii trecute o schimbare importanta pentru modul in care putem face postari in cadrul retelei de socializare, schimbarea fiind anuntata de ceva timp de catre companie. Mai exact, compania Facebook a anuntat ca postarile facute in cadrul retelei de socializare vor putea avea adaugate melodii, astfel ca atunci cand publicam o poza, sau un clip video, putem adauga inclusiv o melodie care sa potenteze efectul postarii pe care noi am facut-o.

Facebook a fost nevoita sa incheie acorduri cu o varietate de producatori de muzica pentru a oferi aceasta functionalitate, compania americana oferind-o segmentat in tarile in care a reusit sa colaboreze pentru a o oferi. Facebook ofera posibilitatea de a adauga melodii sub forma de stickere pentru postarile pe care le facem pentru a publica poze, sau clipuri video, asa ca veti putea alege foarte usor una dintre melodiile disponibile pentru a o atasa unei postari.

Facebook Iti face Postarile mult mai Distractive

Facebook a adaugat aceasta functionalitate foarte interesanta inclusiv pentru stories, acolo unde utilizatorii pot atasa muzica de orice fel de postare pe care o fac, ceva ce este oferit in Instagram de ceva vreme. In cadrul Facebook lucrurile vor functiona la fel, tot sub forma de stickere, dar desigur ca veti fi limitati doar la muzica pe care o ofera reteaua de socializare, deci daca nu gasiti melodia favorita acolo, nu veti avea de unde sa o preluati pentru a o adauga.

Facebook mai pregateste deasemenea o alta functie interesanta, mai exact optiunea de a afisa in pagina noastra de profil si ce muzica ascultam in mod constant, insa desigur ca nu in timp real. Facebook ne va permite sa adaugam manual in pagina de profil melodii pe care le ascultam, iar toti cei care ne viziteaza pagina vor putea vedea ce fel de muzica ne place, asa ca va puteti prezenta segmentat gusturile muzicale, in functie de ceea ce doriti efectiv sa aratati.

This post was last modified on oct. 27, 2018, 8:03 PM 20:03

Disqus Comments Loading...