X

Samsung GALAXY S10. Asa ar ARATA Noul Telefon

Samsung GALAXY S10. Lansarea noului model de telefon al Samsung se apropie cu pasi repezi, iar multumita acestui lucru, astazi avem ocazia de a vedea o prima imagine care ne prezinta cum ar putea arata dispozitivul. Vorbim despre o imagine concept pentru Samsung GALAXY S10 care a fost facuta in baza celor mai recente informatii privind intentiile coreenilor de a modifica design-ul pe care il vor oferi pentru acest nou smartphone in viitorul apropiat.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, cei de la Samsung pregatesc un telefon care are un decupaj minim, asa cum ne-au spus surse din interiorul companiei chiar saptamana trecuta. Acest decupaj mic este obtinut de catre coreeni prin integrarea camerei frontale din Samsung GALAXY S10 sub ecranul telefonului, ceva ce parea imposibil pentru acest mode, insa iata ca s-a gansit solutia tehnica pentru a face aceasta modificare substantiala.

Samsung GALAXY S10. Asa ar ARATA Noul Telefon

Samsung GALAXY S10. Un cititor de amprente va fi deasemenea integrat sub ecranul acestui model de telefon, iar impreuna cu noua camera, vorbim despre o posibila premiera, avand in vedere ca pana acum nu a mai fost oferit asa ceva. Cei de la Samsung cauta sa integreze cat mai multe premiere si inovatii in Samsung GALAXY S10, iar pentru a face un design cu adevarat spectaculos, era nevoie de curajul de a implementa modificari tehnice impresionante.

Samsung GALAXY S10. Cu un asemenea design, si un ecran cu margini curbate, cei de la Samsung ar putea “reaprinde” interesul clientilor vis-a-vis de telefoanele premium pe care le vand la nivel global. Desigur ca in imaginea de mai sus vedem doar un concept pentru Samsung GALAXY S10, nu un telefon real, insa primele imagini facute in baza schitelor de productie ar trebui sa confirme ca aceasta schimbare substantiala va fi oferita pentru toata lumea.

This post was last modified on nov. 3, 2018, 11:28 AM 11:28

Disqus Comments Loading...