eMAG BLACK FRIDAY 2018. PRIMELE 9 Produse cu REDUCERI EXCLUSIVE

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Primele 9 produse cu reduceri exclusive au fost anuntate si le gasiti in aceasta pagina, magazinul pregatind o serie de oferte speciale.

eMAG BLACK FRIDAY 2018 reduceri speciale

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Primele 9 produse cu REDUCERI URIASE pentru deschiderea evenimentului din aceasta pagina au fost deja anuntate, si le puteti vedea mai jos, de catre magazinul online in cursul acestei zile pentru presa din Romania. Vorbim despre primele 10 produse care vor intra in categoria celor cateva zeci care vor avea reducerile cele mai mari pentru eMAG BLACK FRIDAY 2018 in ziua de 16 noiembrie, cand urmeaza sa inceapa evenimentul de reduceri din tara noastra.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Stim deja din anii trecuti ca magazinul online are pentru Black Friday o serie de reduceri speciale pe care le ofera pentru clientii din Romania care sunt intr-adevar dornici sa profite de oferte excelente. Acestea sunt acele produse care in cadrul eMAG BLACK FRIDAY 2018 dispar cel mai repede din stoc in primele minute ale evenimentului, acesta urmand a incepe in dimineata zilei de 16 noiembrie, dar deocamdata ora nu a fost dezvaluit.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. PRIMELE 9 Produse cu REDUCERI EXCLUSIVE

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Acestea sunt primele 9 produse cu reduceri speciale, lista urmand a fi actualizata daca apar altele.

  1. iPhone X 64 GB cu reducere de 24%;
  2. Televizor Smart Star Light cu reducere de 30%, pret de 399 LEI;
  3. Masina de spalat Arctic A+++ la doar 499 LEI;
  4. Perie Rowenta Brush Active Volume and Shine 2 cu reducere de 55%;
  5. Aspirator Philips Power Pro cu 45% reducere;
  6. Anvelope de iarna Tigar de la doar 100 de LEI;
  7. Ceas smartwatch Garmin cu 42% reducere;
  8. Epilator IPL Philips cu reducere de 59%;
  9. Set tigaie Tefal Elegance Ingenio cu reducere de 59%;

eMAG BLACK FRIDAY 2018. In mod normal, magazinul online dezvaluia doar cu o zi inainte produsele care au parte de cele mai mari reduceri, insa se pare ca anul acesta a schimbat putin strategia pentru a atrage interesul oamenilor. In aceasta pagina sunt disponibile cele mai importante dintre reducerile care sunt oferite pentru eMAG BLACK FRIDAY 2018, insa mai sus aveti lista celor speciale care se bucura de promotiile cele mai bune, insa aceasta este doar o parte din totalul care va fi oferit.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Un numar mult mai mare de produse vor fi disponibile cu reduceri foarte mari in cadrul magazinului online pentru inceputul evenimentului, asa ca nu trebuie sa va limitati doar la acestea. Nu se stie deocamdata cam cate produse dintre cele vandute cu ocazia eMAG BLACK FRIDAY 2018 cu reduceri speciale vor avea preturi foarte mici, insa e de asteptat ca in final sa fie vorba despre peste 30, cam asa cum a fost in fiecare an.