X

Facebook Messenger. Asa ARATA NOUA Interfata LANSATA Azi

Facebook Messenger. Noaptea trecuta compania Facebook a inceput sa distribuie noua interfata pentru aplicatia dedicata iOS si Android, ea fiind anuntata acum cateva saptamani de catre cei din Menlo Park. Desi atunci nu s-a dezvaluit clar cand urma sa apara noua interfata pentru Facebook Messenger, insa iata ca ea este disponibila chiar de acum pentru utilizatorii iOS ai Android din cam toata lumea, insa activarea se face progresiv pentru terminalele mobile.

Facebook Messenger. Unii dintre utilizatorii platformei au avut activata aceasta interfata inca din septembrie, insa numarul de persoane care au avut efectiv disponibila interfata a fost relativ mic. Acum Facebook Messenger are activata interfata la scara larga pentru toata lumea, asa ca daca nu ati avut-o activata pana in prezent, ar trebui sa va apara, iar asta pentru ca activarea se face din serverele Facebook, fara ca utilizatorii sa fie obligati sa intreprinda vreo actiune.

Facebook Messenger. Asa ARATA NOUA Interfata LANSATA Azi

Facebook Messenger. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum arata noua interfata pentru aplicatiile disponibile pentru iOS si Android, modificarile pregatite de catre companie fiind substantiale. Printre noutatile pe care Facebook Messenger le are in noua interfata se numara un dark mode, o simplificare a setiunii principale cu mesaje, si multe alte schimbari care au menirea de a face aplicatia mai simpla la nivel de interfata, si mai usor de utilizat, cel putin teoretic.

Facebook Messenger. Desi noua interfata a fost gandita de catre cei de la Facebook pentru a convinge mai multe persoane sa foloseasca aplicatia mai des, lumea a inceput sa se planga de toate noutatile integrate de catre americani. Daca inca nu va apare interfata noua pentru Facebook Messenger, atunci ati putea sa inchideti complet aplicatia din fundal, pentru ca modificarea sa fie activata, sau sa mai asteptati cateva ore, pana cand ea va deveni activa.

This post was last modified on nov. 16, 2018, 3:24 PM 15:24

Disqus Comments Loading...