X

WhatsApp. Functia SECRETA pe care o ASTEPTAI de MULT

WhatsApp. Compania implementeaza in mod constant noi functii pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa una noua despre care nimeni nu stia nimic pana acum, va simplifica foarte mult sistemul de adaugare a contactelor. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca WhatsApp a gandit o noua interfata pentru adaugarea de contacte in aplicatie, utilizatorii urmand a face inclusiv verificarea unui numar de telefon pentru a vedea daca este activ in platforma, sau nu.

WhatsApp. Astfel oricine va putea afla daca un numar de telefon foloseste platforma, sau nu, ceea ce ar putea fi periculos in anumite situatii, dar procedura de adaugare a unui contact nu mai lasa loc de indoiala cu privire la comunicare. Practic, acum cand veti adauga un contact in WhatsApp, veti sti ca persoana foloseste platforma, si nu va veti mai intreba daca mesajul care a fost trimis catre respectiva persoana a ajuns, sau nu, mai ales daca are confirmarile de citire dezactivate.

WhatsApp. Functia SECRETA pe care o ASTEPTAI de MULT

WhatsApp. Separat de adaugarea unui numar de telefon si verificarea lui pentru a vedea daca este activ in platforma, aplicatia are implementata o functie care permite scanarea unui cod QR pentru a adauga un contact. Da, ati citit bine, codurile QR nu au murit, inca exista, iar WhatsApp vrea sa ne permita sa le folosim pentru a adauga contacte noi in agenda noastra, functionalitatea fiind foart epopulara in tarile din Asia, si probabil de aceea este oferita pentru toata lumea.

WhatsApp. In momentul de fata aceasta functionalitata este disponibila in versiune beta a aplicatiei pentru iOS si Android, deci nu se stie cand anume ar putea fi oferita pentru publicul larg de catre companie. V-am spus totusi acum cateva zile cum puteti testa versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp inclusiv pe telefoanele cu sistem de operare iOS, asa ca nu mai pot exista dubii cu privire la modul in care puteti beneficia de functionalitate.

This post was last modified on nov. 17, 2018, 2:32 PM 14:32

Disqus Comments Loading...