X

Facebook Messenger. CAND se LANSEAZA DARK MODE ?

Facebook Messenger. Cand se lanseaza noul dark mode este o intrebare pe care foarte multa lume si-o pune dupa ce compania americana Facebook a anuntat ca va oferi aceasta schimbare pentru utilizatori, insa inca nu a activat-o. Acum mai bine de o saptamana Facebook Messenger a avut lansata o noua interfata care aduce schimbari majore pentru modul in care folosim aplicatia de pe telefoane si tablete, insa noul dark mode nu si-a facut inca aparitia.

Facebook Messenger. Unii dintre utilizatori au avut disponibil noul dark mode timp de o noapte, dupa care a fost dezactivat de catre cei de la Facebook, iar pana in prezent nu a mai fost reactivat, din pacate. Ei bine, cei de la Facebook au confirmat in mod oficial faptul ca noul dark mode pentru Facebook Messenger va fi lansat abia dupa ce va fi distribuita la nivel global noua interfata pentru aplicatia de mesagerie, deci abia peste cateva saptamani.

Facebook Messenger. CAND se LANSEAZA DARK MODE ?

Facebook Messenger. O data clara nu a fost oferita pentru ca Facebook nu a  spus nici cat va dura distribuirea la nivel global a noii interfate modificate pentru aplicatia sa, deci trebuie sa mai avem ceva rabdare. In mod normal, distributia unei noi interfete pentru Facebook Messenger n-ar trebui sa dureze mai mult de 2 – 3 saptamani, deci teoretic intr-o saptamana ar cam trebui sa fie activat noul dark mode in mod oficial, asta daca nu cumva totul se va intampla chiar mai devreme.

Facebook Messenger. In cazul in care n-ati fost atenti la prezentarea noului dark mode, sau ati uitat, acesta nu va putea fi folosit pentru intreaga aplicatie, ci doar pentru chat-urile individuale cu diverse persoane. Asta inseamna ca pentru fiecare chat veti putea aplica noul dark mode ca o tema, insa Facebook Messenger nu va permite folosirea acestei noi teme pentru intreaga interfata a aplicatiei, cel putin nu chiar de la bun inceput.

This post was last modified on nov. 24, 2018, 9:40 PM 21:40

Disqus Comments Loading...