X

Facebook Messenger. Functia GROZAVA pe care o DOREAI

Facebook Messenger. O noua functie impresionanta a fost anuntata de catre compania Facebook pentru platforma sa de mesagerie, americanii pregatind un update surprinzator pentru oameni. Mai exact, astazi a fost anuntat faptul ca pentru aplicatia Facebook Messenger va fi implementata o functie speciala pentru camera care aduce pentru utilizatori un nou mod de a face selfie-uri mult mai frumoase pentru cei care fac asemenea poze zilnic.

Facebook Messenger. Functia implementata pentru selfie-uri le permite utilizatorilor sa aplice un efect de adancime pentru poze, asa cum are Apple integrat pentru functia Portret din telefoanele sale iPhone. Functia noua implementata pentru camera din aplicatia Facebook Messenger se numeste Selfie, iar integrarea sa va aduce la 5 numarul de optiuni pentru inregistrarea de poze folosit camera telefoanelor, insa cu siguranta vor veni si alte functii noi in cursul anului 2019, separat de noua interfata.

Facebook Messenger. Functia GROZAVA pe care o DOREAI

Facebook Messenger. O alta functie mai putin importanta este oferita deasemenea pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea functionand cu ajutorul realitatii augmentate, si permite plasarea de stickere peste clipuri video si poze. Facebook Messenger va permite plasarea acestor stickere in timp real peste orice se afla in fata camerei telefoanelor noastre, functionalitatea in sine nefiind extraordinara, dar oferirea sa face parte din fortarea cresterii utilizarii realitatii augmentate, ceva ce si alte companii se schinuie sa faca.

Facebook Messenger. Totusi, cea mai importanta noutate este functia Selfie pentru camera, deoarece ea aduce inclusiv pe telefoanele fara mod “Portret” optiunea de a face poze cu efect de adancime folosind camera frontala. Multe modele de telefoane Android, dar si multe modele de telefoane iPhone vor beneficia din plin de aceasta functionalitate pentru Facebook Messenger, iar asta pentru ca Apple si ceilalti producatori le-au implementat in modelele noi de telefoane, lasandu-le pe cele vechi fara ceva similar.

This post was last modified on dec. 17, 2018, 5:20 PM 17:20

Disqus Comments Loading...