X

NETFLIX. Lista cu Filmele SECRETE din Platforma

Netflix. Cea mai mare platforma de streaming video la cerere are foarte multe filme pe care clientii le pot urmari atunci cand au chef sa vada ceva nou, insa daca folositi serviciul, probabil stiti ca nu toate sunt usor de gasit. Netflix analizeaza ceea ce urmaresti si-ti ofera recomandari, insa in general multe dintre ele se repeta in diverse categorii, asa ca e destul de greu sa gasesti chiar ce-ti place, desi alegi de la bun inceput tipurile de filme si seriale care-ti plac.

Netflix. Libraria video a companiei este foarte mare, in SUA fiind cea mai extinsa lista, iar in tari ca romania cea mai redusa, insa chiar si asa, aveti mii peste mii de filme si seriale pe care le puteti urmari. Vorbim despre seriale vechi, sau seriale noi, cei de la Netflix avand totul organizat pe categorii astfel incat sa poata fi descoperite lucrurile mai usor, insa uneori nu e simplu sa iti dai seama ce categorii trebuie sa accesezi pentru ceea ce-ti place.

NETFLIX. Lista cu Filmele SECRETE din Platforma

Netflix. Chiar daca multi dintre clientii platformei n-au timpul, sau rabdarea, necesare pentru a cauta categoriile secrete de filme si seriale, ei bine in aceasta pagina veti gasi tot ceea ce puteti accesa chiar acum. Aveti acolo extrem de multe categorii secrete de filme si seriale pe care le puteti analiza pentru a descoperi creatii noi pe care sa le urmariti in cadrul Netflix, insa va trebuie si putina rabdare, deoarece lista este foarte lunga.

Netflix. Problema este ca in Romania nu veti gasi chiar toate filmele din aceste categorii, ele fiind disponibile in tari ca SUA, Franta, Germania, sau Marea Britanie, insa in Romania optiunile sunt mai limitate. In ciuda acestui lucru, daca aveti rabdare puteti gasi in acea lista a Netflix foarte multe filme si seriale foarte bune, cu care va puteti ocupa destul de bine timpul chiar si in perioada Craciunului, asa ca va recomand vizionare placuta.

This post was last modified on dec. 23, 2018, 8:08 AM 08:08

Disqus Comments Loading...