X

WhatsApp. ATENTIE! Modificare ce AFECTEAZA si ROMANIA

WhatsApp. O modificare facuta in secret de catre compania ce detine platforma de mesagerie afecteaza toti utilizatorii care o folosesc, si este bine sa stiti despre ea, pentru ca e foarte posibil sa va enerveze la un moment dat. Incepand cu saptamana trecuta WhatsApp a limitat numarul de persoane catre care putem sa facem forward, retrimite, un mesaj primit in aplicatie, modificarea fiind acum cateva luni implementata special pentru India, din cauza stirilor false.

WhatsApp. Compania a modificat limita de forward pentru mesaje de la 20 la 5 contacte in India din cauza faptului ca foarte multe stiri false erau distribuite de catre oameni, fara sa stie ca raspandesc minciuni. Limitarea aceasta in India pare sa fi ajutat la reducerea raspandirii de stiri false prin platforma WhatsApp, iar masura a fost deja implementata si la nivel global inca din cursul zilei de 15 decembrie, deci afecteaza toti utilizatorii, inclusiv pe cei din Romania.

WhatsApp. ATENTIE! Modificare ce AFECTEAZA si ROMANIA

WhatsApp. Practic, acum daca vrei sa retrimiti un mesaj primit de la cineva, va trebui sa selectezi un numar maxim de 5 contacte catre care sa ajunta, iar dincolo de acest punct nu vei mai putea trimite respectivul mesaj. Nu toata lumea apreciaza aceasta modificare facuta pentru platforma de mesagerie, pentru ca restrange destul de mult posibilitatile de repartajare a continutului, insa in final vorbim despre ceva util pentru ca minciunile sa nu ajunga prea departe.

WhatsApp. Cand aceasta modificare a fost implementata in India, compania detinuta de catre Facebook a anuntat in mod public faptul ca ea este impusa, insa cand modificarea a fost facut si pentru restul planetei, nu s-a spus absolut nimic. In ciuda acestui lucru, acum stiti foarte clar ca atunci cand veti incerca sa faceti forward unui mesaj primit prin WhatsApp, nu veti putea trimite mesajul la mai mult de 5 persoane din platforma.

This post was last modified on dec. 23, 2018, 11:20 AM 11:20

Disqus Comments Loading...