Waze. Ca una dintre cele mai populare aplicatii de navigatie prin GPS cu informatii in timp real despre traficul rutier, platforma a avut parte de ajutor din partea companiei Apple pentru a intra in atentia oamenilor. In cadrul companiei Waze exista o sarbatoare anuala numita Ziua Tim Cook, insa din pacate pentru Apple aceasta este una a rusinii, deoarece este sarbatorita ziua in care presedintele Apple si-a cerut scuze pentru dezastrul numit Apple maps, lansat in 2012.
Waze. Probabil unii dintre voi va aduceti aminte de faptul ca Tim Cook a fost nevoit in 2012 sa publice o scrisoare in care sa isi ceara scuze de la clienti din cauza faptului ca Google Maps a fost eliminat din plicatia pentru Harti a iOS, si inlocuit cu Apple Maps. In acea scrisoare publica Tim Cook a recomandat o serie de aplicatii alternative pe care clientii sa le incerce, iar Waze se numara printre ele, popularitatea platformei explodand din acel punct.
WAZE. Sarbatoarea Anuala in care RADE de Apple
Waze. Aplicatia a devenit atat de populara incat un an mai tarziu, cei de la Google au cumparat-o cu 1 miliard de dolari, iar de-a lungul timpului au inceput sa-i integreze functiile inclusiv in aplicatia Google Maps. Practic, popularitatea Waze se datoreaza Apple, si a dezastrului numit Apple Maps, platforma care nici macar 6 ani mai tarziu nu e o alternativa demna de luat in seama in comparatie cu Google Maps, in special in tari precum Romania.
We were acquired in 2013, but 2012 was sort of a defining moment for the company. It’s a day that’s still celebrated today at the company every year: It’s called Tim Cook day, and it’s the day Apple came out with Apple Maps. The next day, Apple Maps came out, and suddenly I went from being about to get fired, app get pulled from the App Store, to “I saw the future” and “I knew what I was talking about.” Tim Cook came out and actually put out a letter apologizing for Apple Maps, and he said until that comes out you can use Microsoft, Google, and Waze.
Waze. Nici platforma celor de la Apple nu e totdeauna chiar atat de buna pentru navigatie, avand de foarte multe ori informatii eronate cu privire la starea traficului din diverse orase din intreaga lume. Waze ramane totusi singura alternativa buna pentru orase congestionate, asa cum este Bucurestiul, platforma putand ajuta soferii sa reduca substantial timpul petrecut zilnic in trafic, desi uneori mai da si rateuri.
This post was last modified on dec. 24, 2018, 2:29 PM 14:29