X

Android 9. Anunt MAJOR pentru Samsung GALAXY S8

Android 9. Un anunt important pentru Samsung GALAXY S8 si Samsung GALAXY S8 Plus a fost facut in cursul noptii trecute, si foarte multi fani vor fi cu siguranta foarte fericiti sa afle ce este pregatit pentru ei. Mai exact, se pare ca Android 9 va fi disponibil in versiuni beta inclusiv pentru Samsung GALAXY S8, Samsung GALAXY S8 Plus, sau Samsung GALAXY Note 8, compania coreeana avand deja build-urile in testare interna, deci le va oferi si public la un moment dat.

Android 9. Pana acum compania Samsung a oferit versiuni beta ale sistemului de operare dar pentru Samsung GALAXY S9, Samsung GALAXY S9 Plus, si Samsung GALAXY Note 9, insa cele pentru Samsung GALAXY S8/Plus au fost deja incarcate in serverele sale. Versiunile beta ale Android 9 pentru aceste modele de terminale urmeaza sa fie oferite in mod public in perioada urmatoare, astfel ca toti cei interesati sa participe la testare vor avea ocazia de a o face.

Android 9. Anunt MAJOR pentru Samsung GALAXY S8

Android 9. Avand in vedere ca lansarea actualizarii pentru Samsung GALAXY Note 8 este programata pentru a avea loc in februarie, e cam normal sa vedem prima versiune beta disponibila cat mai devreme. In cazul Samsung GALAXY S8 actualizarea pentru Android 9 urmeaza sa fie lansata in martie, asa ca e posibil ca pentru aceste modele actualizarea sa fie disponibila ceva mai tarziu, asa ca ramane de vazut ce anume va anunta compania coreeana in perioada urmatoare.

Sounds too good to be true? Well, the presence of test Android Pie builds on Samsung servers for the S8, S8+, and the Note 8 is a solid hint that these devices could indeed get the Pie beta. Software versions G950FXXU4ZSA1, G955FXXU4ZSA1, and N950FXXU5ZSA1 are currently being tested for these devices, and the letter Z in the software version is what tells us that these are beta builds and not just regular test versions.

Android 9. Pana in momentul de fata problemele cu aceasta versiune a sistemului de operare au fost destul de putine, insa pe masura ce disponibilitatea este extinsa, e foarte posibil ca problemele sa creasca pentru utilizatori. Daca asteptati cu nerabdare lansarea Android 9 pentru telefoanele voastre, atunci in urmatoarele zile ar trebui sa apara noi informatii cu privire la planurile companiei coreene pentru sistemul sau de operare, foarte asteptat.

This post was last modified on ian. 8, 2019, 2:18 PM 14:18

Disqus Comments Loading...