X

RCS & RDS. OFERTA URIASA aproape de a se TERMINA

RCS & RDS. O oferta grozava pentru clientii din Romania este foarte aproape de a se terminal, grupul de telecomunicatii anuntand acest lucru chiar din momentul in care a lansat-o pentru clientii sai. Vorbesc despre oferta pentru postul de televiziune Digi 4K, acesta fiind lansat la finalul anului trecut pentru clientii serviciilor de televiziune ai RCS & RDS, accesarea sa fiind oferita gratuit in momentul de fata pentru cei care au televizoare 4K disponibile.

RCS & RDS. Cand a fost lansat Digi 4K pentru clienti, operatorul a afirmat ca transmisiunea va putea fi accesata gratuit doar pana in data de 1 februarie, iar dupa aceea clientii vor trebui sa plateasca pentru a-l urmari. Desi de la 1 februarie 2019 clientii RCS & RDS vor trebui sa plateasca pentru a putea urmari transmisiunea Digi 4K, pretul extraoptiunii ramane la valoarea de 5 LEI, acealsi care a fost anuntat de la bun inceput, el nefiind majorat impreuna cu restul tarifelor.

RCS & RDS nu va mai oferi gratuit Digi 4K din 1 februarie 2019

RCS & RDS. Dupa cum probabil stiti deja, Digi 4K este primul post de televiziune din Romania, el fiind creat pentru a le permite clientilor sa poata urmari in sfarsit continur 4K pe televizoarele compatibile. Deocamdata nu se stie cati abonati ai RCS & RDS urmaresc transmisiunile Digi 4K, insa ar fi interesant de vazut cam cate persoane au fost dornice sa vada ceea ce transmite programul, acum cand e gratuit, si cati vor decide sa plateasca pentru aceasta extraoptiune.

RCS & RDS. Postul de televiziune a fost gandit pentru a permite vizualizarea unei varietati de transmisiuni sportive, fie ca e vorba despre meciuri de fotbal, curse de Formula 1, sau documentare disponibile in acest format. Deocamdata nu s-a pus problema transmiterii de filme in format 4K pentru clientii RCS & RDSprin intermediul acestui post de televiziune, insa daca suficient de multi abonati vor activa extraoptiunea, atunci sunt destul de sigur ca va exista continut suplimentar.

RCS & RDS. Digi 4K, operatorul telecom a dat startul unei noi revolutii in Romania, cea a trecerii de la transmisiunile HD la 4K, si nu pot decat sa sper ca mai multe televiziuni vor alege sa transmita continut in acest format.

This post was last modified on ian. 25, 2019, 3:54 PM 15:54

Disqus Comments Loading...