X

Facebook Messenger. Noua Functie MAJORA LANSATA in Romania

Facebook Messenger. Ai asteptat de ceva timp aceasta noua functie pe care compania Facebook a lansat-o astazi, insa iata ca intr-un final ai ocazia de a te bucura de ea in aplicatia pentru mesagerie. Vorbesc despre functia Unsend pentru Facebook Messenger, care ofera posibilitatea de a retrage mesajele trimise catre anumite persoane, in ideea de a corecta o greseala inainte ca interlocutorul nostru sa poata vedea respectivul mesaj in propriul telefon.

Facebook Messenger. Noua functie Unsend lansata de catre compania americana ne este oferita dupa ce anul trecut din au fost sterse din conturile unor jurnalisti o varietate de mesaje trimise de catre oameni din conducerea Facebook. Pentru a evita anchete si amenzi impuse de catre SUA, s-a luat decizia ca Facebook Messenger sa aiba in mod oficial aceasta noua functie disponibila pentru utilizatori, cu anumite schimbari astfel incat sa fie si mai utila pentru toti.

Facebook Messenger are acum functia Unsend pentru a retrage mesajele trimise

Facebook Messenger. Incepand de astazi, inclusiv in Romania, mesajele trimise de catre utilizatori vor putea fi retrase, inclusiv din telefoanele interlocutorilor, dar numai la maxim 10 minute din momentul in care au fost sterse. Dupa ce ati folosit functia Unsend pentru a retrage un mesaj trimis prin Facebook Messenger, persoana care l-a primit va vedea un text care ii spune ca mesajul primit a fost retras de catre utilizator, fara a sti exact ce a primit, daca acesta nu a venit si intr-o notificare in momentul trimiterii.

Facebook Messenger. Desi cei din conducerea Facebook pot sterge mesaje indiferent de momentul in care au fost trimise, oamenii obisnuiti sunt limitati la doar 10 minute, asa ca e bine sa fiti atenti la aceasta perioada de timp. Noua functie Unsend pentru aplicatia Facebook Messenger este disponibila pentru toti utilizatorii in cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pentru iOS si Android, asa ca asigurati-va ca aveti actualizarile facute.

This post was last modified on feb. 5, 2019, 5:36 PM 17:36

Disqus Comments Loading...