Gmail. Un anunt estre de important a fost facut de catre compania Google pentru sutele de milioane de utilizatori care folosesc zilnic platforma de email, si nu stiu ce se intampla in serverele companiei americane. Conform datelor furnizate de catre cei de la Google, nu mai putin de cateva sute de milioane de mesaje de tip spam sunt blocate zilnic de catre Gmail folosind sisteme de inteligenta artificiala, astfel ca ele nu mai ajung in inbox-urile oamenilor din lumea intreaga.
Gmail. Impreuna cu actualizarea de interfata de saptamana trecuta, compania Google a modificat si mesajele de avertizare pe care le afiseaza pentru utilizatori atunci cand primesc mesaje de tip spa de la alte conturi. Google sustine ca blocheaza pana la 99.9% din mesajele de tip spam care ajung in Gmail in fiecare zi, si foloseste o platforma numita TensorFlow pentru a bloca inca 100 de milioane de mesaje de tip spam in fiecare zi, ceea ce este cu adevarat uimitor.
Gmail blocheaza zilnic sute de milioane de mesaje de tip spam
Gmail. Aceasta platforma speciala a fost creata de catre Google pentru a ajunge la o eficacitate de 100% in ceea ce priveste blocarea mesajelor de tip spam primite prin intermediul platformei de email in fiecare zi. Mai mult decat atat, Gmail are implementate noi optiuni pentru a personaliza felul in care sunt blocate mesajele de tip spam pentru fiecare utilizator in parte, inteligenta artificiala fiind folosita deasemenea si pentru aceasta functionalitate foarte utila.
ML-based protections help us make granular decisions based on many different factors. Just because some of an email’s characteristics match up to those commonly considered “spammy,” doesn’t necessarily mean it’s spam. ML allows us to look at all of these signals together to make a determination. TensorFlow also gives us the ability to easily train and experiment with different models in parallel to develop the most effective approach, instead of running one experiment at a time.
Gmail. Pentru cei de la Google este extrem de important sa tina sub control fenomenul spam-ului, iar asta pentru ca in multe cazuri hackerii se folosesc de asemenea mesaje pentru a fura bani de la oameni naivi. Cei de la Google lupta de cativa ani cu spam-ul care exista in cadrul Gmail, iar acum se apropie de o eficacitate de 100% in ceea ce priveste protejarea utilizatorilor, asa ca ramane doar de vazut daca vor fi nevoiti sa-si mai modifice sistemele pentru a mentine acest ritm.