X

WhatsApp. Functia NOUA pentru care ii vei MULTUMI lui Zuckerberg

WhatsApp. Ieri v-am vorbit despre doua schimbari foarte importante pentru aplicatia de mesagerie cu cel mai mar numar de utilizatori activi la nivel global, iar astazi vorbim despre o alta schimbare pregatita pentru noi. Mai exact, stiti ca inca de anul trecut WhatsApp le ofera companiilor posibilitatea de a fi active in platforma, si de a interactiona cu clientii mult mai usor decat sa-i lase sa astepte la telefon pentru a afla informatii, sau a-si rezerva problemele.

WhatsApp. Pentru ca functia incepe sa devina tot mai folosita, si mai utila, compania americana pregateste o alta schimbare importanta, care cu siguranta iti va fi utila la un moment dat, sau altul. Mai exact, WhatsApp se pregateste sa introduca in aplicatie un buton care le va permite utilizatorilor sa caute companiile cu care vor sa intre in contact, pentru a afla mai usor informatii despre serviciile lor, sau pentru a rezolva diverse probleme pe care le au.

WhatsApp iti va permite sa cauti companiile cu care sa intri in contact

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata aceasta noua functionalitate, un nou buton cu denumirea Find Businesses, acesta urmand a permite cautarea companiilor cu care dorim sa intram in contact. Dupa gasirea companiei cu care suntem interesati sa vorbim, e necesar doar sa interactionam cu persoana, sau robotul virtual, care au rolul de a se ocupa de partea de comunicare prin WhatsApp, totul fiind gandit pentru a functiona destul de simplu.

WhatsApp. Desi v-ar putea veni greu sa credeti, dar multi oameni prefera tipul acesta de comunicare, iar gradul foarte mare de utilizare pentru sistem e ceea ce convinge compania americana sa continue dezvoltarea sa. E greu de spus acum cand va fi lansata aceasta noua functie in mod public, insa cu siguranta foarte multi utilizatori ai WhatsApp vor fi dornici sa o foloseasca pentru a afla mai usor informatii de la diverse companii de la care cumpara produse.

This post was last modified on feb. 14, 2019, 8:55 PM 20:55

Disqus Comments Loading...