X

Sony XPERIA 1, PREMIERA cu Ecran 4K OLED HDR

Sony XPERIA 1, noul model de smartphone ar putea fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 de catre compania japoneza, si ar urma sa vina cu o premiera impresionanta pentru lumea smartphone. Mai exact, Sony XPERIA 1 urmeaza sa fie lansata cu primul ecran 4K OLED HDR din istorie, iar asta in timp ce pana acum telefoanele din aceasta serie au avut ecrane P-OLED 4K implementate de catre cei de la Sony.

Sony XPERIA 1, noul telefon vine si cu o schimbare pentru strategia privind denumirile telefoanelor, japonezii renuntand la XZ din denumire pentru a folosi doar o simpla cifra, facand lucrurile mult mai simple. Sony XPERIA 1 vine cu un ecran 4K OLED HDR care are rata de aspect 21:9, fara a se sti deocamdata si ce diagonala este folosita, desi este destul de clar una de peste 6 inch, telefonul fiind cu mult mai ingust decat alte modele lansate pana acum.

Sony XPERIA 1 vine cu primul ecran 4K OLED HDR pentru smartphone-uri

Sony XPERIA 1, pentru a sustine aceasta rezolutie 4K, telefonul va avea si un nou chip Qualcomm Snapdragon 855, cu 6 GB de memorie RAM, si minim 128 GB spatiu de stocare, Android 9 urmand a fi deasemenea folosit. Cred ca 8 GB RAM ar fi fost mult mai utili in acest context, insa chiar si asa Sony XPERIA 1 ar trebui sa fie interesant pentru destul de multe persoane, dar conteaza foarte mult si ce pret urmeaza sa aiba acest model de smartphone.

Sony XPERIA 1, va avea deasemenea si o baterie cu capacitate de 4400 mAh, suficient de mare pentru a sustine un ecran 4K OLED HDR, care are nevoie de multa energie pentru a functiona in mod corect. Din pacate nu se stie ce pret urmeaza sa aiba acest nou smartphone foarte interesant pregatit de catre compania Sony, insa daca Sony XPERIA 1 nu va fi vandut la preturi decente, atunci e putin probabil sa aiba parte si de succes pe piata.

This post was last modified on feb. 22, 2019, 9:39 AM 09:39

Disqus Comments Loading...