Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane mobile a companiei Samsung este trecuta astazi printr-un test extrem de interesant, care ne arata ca este superior fata de iPhone XS Max, lansat in toamna de catre Apple. SquareTrade, compania specializata pe vanzarea de asigurare pentru telefoane mobile, a testat rezistenta Samsung GALAXY S10e, Samsung GALAXY S10, si Samsung GALAXY S10 Plus pentru a ne arata cat de fragile sunt telefoanele.
Samsung GALAXY S10. Desigur ca toate au ajuns sa fie distruse in final, insa compania sustine ca iPhone XS Max este mai fragil decat telefoanele celor de la Samsung, ceea ce este destul de interesant, avand in vedere laudele Apple. Americanii au spus ca noua serie are cea mai rezistenta sticla folosita pana acum pentru telefoanele proprii, rivalizand cu ceea ce este oferit in alte modele de smartphone-uri, insa iata ca Samsung GALAXY S10 este superior iPhone XS Max din acest punct de vedere.
Samsung GALAXY S10. Avantajul MARE in fata iPhone XS Max
Samsung GALAXY S10. Desigur ca a fost nevoie de impact frontal cu ecranul de la aproximativ 2 metri inaltime pentru ca ecranele telefoanelor sa se crape, acelasi lucru fiind valabil si pentru carcasa. Avand in vedere ca atat telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, cat si iPhone XS Max au carcasele din sticla, fragilitatea este mult mai ridicata decat in cazul altor modele de telefoane, care au carcase din plastic, sau din alte materiale.
Samsung GALAXY S10. Gorilla Glass 6 este folosit pentru a proteja ecranul telefoanelor din aceasta serie, insa pentru carcasa n-ar fi folosit un material la fel de rezistent, dar multi oameni folosesc huse, sau carcase, in mod obisnuit. Faptul ca Samsung GALAXY S10 este mai rezistent decat iPhone XS Max n-ar trebui totusi sa mire, pentru ca se folosesc tehnologii diferite pentru sticlele de protectie, asa ca teoretic era normal ca in final clientii sa beneficieze de rezistenta sporita.
Samsung GALAXY S10. In SUA rezistenta mai buna a acestor modele de telefoane aduce preturi mai mici pentru asigurarile vandute de catre companii, dar in Romania nu se intampla asta.