X

Netflix. PRESIUNE MARE Pusa de Apple TV Channels, TV Plus

Netflix. Ieri compania Apple a prezentat Apple TV Channels, si Apple TV Plus, iar desi toata presa a spus ca acestea nu vor fi servicii concurente pentru cel de streaming video la cerere, in realitate vorbim despre exact acest lucru. Noua aplicatie TV a celor de la Apple, care faciliteaza accesul la Apple TV Plus si Apple TV Channels, are o interfata extrem de similara cu cea a Netflix, inclusiv in ceea ce priveste recomandarile facute pentru continutul recomandat pentru vizualizare.

Netflix. Continut din nu mai putin de 150 de aplicatii de streaming este disponibil in Apple TV Channels, iar asta ar putea sa le ofere o amenilor o librarie mult mai mare decat cea a serviciului concurent, cel putin in SUA. Partea si mai interesanta este ca Apple TV Channels, in contrast cu Netflix, va permite inregistrarea de abonamente pentru diverse canele TV, de la care vom putea vedea si continutul adiacent, astfel ca avem mai multe optiuni pentru a alege ceea ce ne intereseaza.

Netflix. PRESIUNE MARE Pusa de Apple TV Channels, TV Plus

Netflix. Apple TV Plus este celalalt serviciu concurent si foarte important pe care Apple il pune pentru a face concurenta, el urmand a avea seriale si filme produse cu investitii facute de catre Apple. Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, J.J. Abrams, Steve Carell, Jason Momoa, sunt doar cativa dintre cei care fie apar in seriale si filme, fie le produc, Apple avand planuri extrem de mari pentru a fura din clientii celor de la Netflix.

Netflix. Apple nu a spus inca numarul de seriale si filme originale pe care le va avea in momentul in care Apple TV Plus va fi lansat oficial, insa a spus ca lunar va adauga continut nou, exact precum face si concurentul sau. Exact precum Netflix, Apple TV Plus va fi disponibil in peste 100 de tari din momentul lansarii, adica din toamna, iar asta inseamna ca va ajunge inclusiv in Romania, dar deocamdata nu se stie exact la ce preturi de vizualizare.

Netflix. Apple a lansat cateva servicii care pun concurentul sau in defensiva, iar asta ne-ar putea aduce si mai mult continut grozav de la ei in urmatoarele luni.

This post was last modified on mart. 30, 2019, 7:24 PM 19:24

Disqus Comments Loading...