Google Maps. Compania Google a lansat saptamana aceasta in intreaga lume o noua functie care are menirea de a ajuta utilizatorii de pe intregul intins al planetei, si trebuie sa o folosesti pentru ca ea sa aiba efect. Mai exact, saptamana aceasta Google Maps are lansata o functie care permite raportarea ambuteiajelor, asa cum se intampla si in cazul Waze, astfel ca soferii pot afla mult mai devreme daca e posibil sa ajunga intr-o zona in care vor ramane blocati.
Google Maps. Pana acum aplicatia de harti online prelua date de la soferii aflati intr-o anumita zona pentru a le transmite si altora ca acolo s-a creat un ambuteiaj, insa acest lucru va putea fi raportat si manual. Google Maps afiseaza pentru soferi o noua optiune in interfata, ea permitandu-le sa marcheze o anumita zona ca fiind “congestionata”, optiunile avand denumirile “congestion”, sau “slowdown”, in functie de tara in care este activa pentru utilizatori.
Google Maps. Noua Functie MAJORA pe care sa o FOLOSESTI
Google Maps. Optiunea de a marca o anumita zona ca fiind congestionata apare in meniul prin care utilizatorii pot raporta inclusiv radarele, sau accidentele, asa ca ea nu ar trebui sa fie deja disponibila in vreun alt meniu. E si logic sa vedem aceasta noua optiune oferita de catre Google Maps in respectivul meniu, pentru ca soferii sa le poata oferi altor soferi oportunitatea de a descoperi din timp daca o anumita zona poate fi traversata de catre ei, sau nu.
Google Maps. Functiile pentru raportarea de incidente, sau camere radar, au fost preluate direct din Waze de catre cei de la Google, avand in vedere ca detin inclusiv acea platforma pentru harti online. Acum in Google Maps este oferita si aceasta functie utila, iar aplicaria ar trebui sa devina cel putin la fel de utila precum Waze, ceea ce ar trebui sa-i creasca gradul de utilizare in randul soferilor, adica exact ceea ce isi doreste in momentul de fata Google.
Google Maps. Noua functie a fost lansata saptamana aceasta, isna daca nu va apare inca in Romania, atunci trebuie sa mai aveti putina rabdare, pentru ca probabil nu s-a propagat inca.