X

Samsung. Va COPIA si Acest PRODUS NOU al Apple

Samsung. Compania coreeana a decis sa copieze inclusiv acest nou produs al companiei Apple, iar asta in ciuda faptului ca americanii l-au prezentat cu foarte putin timp in urma, si nici macar nu a fost lansat in mod oficial. Vorbim despre Apple Arcade, acel serviciu pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, care le va permite utilizatorilor sa plateasca un abonament lunar pentru a juca diverse jocuri din AppStore, dar fara a mai plati vreun ban pentru a le cumpara.

Samsung. Primele informatii privind lansarea acestui serviciu al companiei coreene au aparut la doar o luna dupa ce Apple Arcade a fost prezentat in mod oficial, asa ca planurile sale sunt destul de clare. PlayGalaxy Link este denumirea acestui nou serviciu pe care cei de la Samsung vor sa-l lanseze in viitorul nu foarte indepartat ca o copie a Apple Arcade, iar dupa cum ii spune denumirea, este vorba tot despre ceva ce are legatura cu jocurile pe terminale mobile.

Samsung. Va COPIA si Acest PRODUS NOU al Apple

Samsung. Daca Apple a lansat acest serviciu pentru ca jocurile inca sunt extrem de populare in AppStore, coreenii o fac si pentru ca vor sa lanseze un smartphone special pentru gaming, ceea ce Apple nu trebuie sa faca. Telefoanele iPhone sunt oricum mult mai performante decat modelele vandute de catre Samsung, inclusiv pe partea de gaming, iar singurul lucru care le-ar lipsi este un ecran cu o rata de refresh foarte mare, asa cum vedem la telefoanele Razer.

Samsung. Ca un nou produs al companiei Apple este copiat de catre coreeni nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimeni, iar asta pentru ca in trecut ammai vazut situatii similare, unele dintre ele ducand si la procese. Nu se stie deocamdata cand ar putea Samsung sa isi lanseze serviciul de jocuri online, indiferent sub ce forma va ajunge acesta, asa ca ramane de vazut cum se vor materializa in final planurile celor din Coreea de Sud.

This post was last modified on mai 7, 2019, 2:38 PM 14:38

Disqus Comments Loading...