Android. Ca parte a noutatilor pregatite de catre compania Google pentru actualizarea majora a sistemului de operare, care va fi lansata in vara, este si o noua functie care cu siguranta va enerva foarte multi dintre utilizatori. Mai exact, cei de la Google vor sa le ofere dezvoltatorilor de aplicatii pentru Android posibilitatea de a forta actualizarea aplicatiilor instalate deja in telefoane, ceva ce niciun alt producator de sisteme de operare nu impune, indiferent de platforma.
Android. Functia este gandita printr-un sistem care afiseaza un mesaj de alerta pentru aplicatiile din telefoane, acest mesaj de alerta neputand fi inchis de catre utilizator, el fiind obligat sa actualizeze aplicatia pentru a o putea folosi. Dezvoltatorii de aplicatii pentru Android vor putea folosi acest sistem oricand au actualizari pe care vor sa impuna utilizatorilor, iar cei din urma nu au cum sa evite actualizarea, pentru ca nu vor mai putea folosi aplicatia din cauza mesajului de alerta.
Android. Functia foarte PROASTA ce te va ENERVA
Android. Mai jos aveti o explicatie pentru decizia de a implementa aceasta functie in sistemul de operare al celor de la Google, iar asa dezvoltatorii au control asupra modului in care utilizatorii folosesc aplicatiile, ceva de necrezut pentru iOS, de exemplu. Google le ofera dezvoltatorilor un control fara precedent asupra modului in care oamenii le folosesc aplicatiile pentru sistemul de operare Android, iar ideea este extraordinar de proasta, deoarece uneori actualizarile nu aduc schimari bune.
Right now, if you have an update, either you have auto-update or you need to go to the Play Store to even know that there is an update, or maybe the Play Store will give you a notification. But what if you have a really critical feature that you want people to get or, let’s say, a security issue you want to address, or a payment issue and you really want all of your users to get that as quickly as they can.
Android. Functia aceasta a fost anuntata de catre compania Google cu un an de zile in urma, insa iata ca este oferita abia in acest moment, fara ca vreo persoana sa poata controla in vrenu fel daca dezvoltatorii ii pot obliga sa faca ceva, sau nu. Nu stiu daca Google risca sa fie anchetata in UE, sau chiar de catre SUA, pentru aceasta decizie din noua versiune majora a Android, insa lumea deja incepe sa se planga de ideea controversata a companiei americane.
Android. Desi uneori e necesara actualizarea aplicatiilor, utilizatorii nu ar trebui obligati sa le faca, desi in unele situatii au parte de rezolvari de probleme, sau alte schimbari necesare.
This post was last modified on mai 19, 2019, 5:19 PM 17:19