X

Samsung. Noul Telefon INOVATOR Dezvoltat pentru LANSARE

Samsung. In ciuda faptului ca un telefon pliabil inca este in proces de pregatire pentru lansare de catre compania coreeana, ea are in dezvoltare si un alt model de telefon, unul care va fi, probabil, la fel de inovator. Mai exact, Samsung lucreaza in momentul de fata la un nou model de telefon mobil care are nu unul ci doua ecrane, fara vreun decupaj sau perforatie, ceea ce ar urma sa aduca o noua experienta pentru utilizarea sa in viata de zi cu zi.

Samsung. Compania a brevetat design-ul noului sau model de telefon mobil la oficiul pentru brevete de inventie si marci din SUA, acesta avand un ecran principal in partea din fata, dar si unul secundar, mai mic, in carcasa. Desigur ca Samsung nu ar “reinventa roata” cu un asemenea model de telefon, avand in vedere ca exista deja telefoane care au doua ecrane, insa poate ca ar putea reusi sa ofere o experienta mai buna de utilizare pentru ele.

Samsung. Noul Telefon INOVATOR Dezvoltat pentru LANSARE

Samsung. Ecranul din carcasa are o rata de aspect ce pare a fi de 4:3, iar dimensiunea mica il face util doar pentru a face selfie-uri mai bune folosind camera principala, insa nimic altceva interesant. Pana acum telefoanele care au doua ecrane au oferit o asemenea functionalitate pentru clienti, iar Samsung ar putea avea ceva similar in plan din moment ce ideea in sine nu este chiar atat de rea, si poate “prinde” usor la clienti.

Samsung. Pe de alta parte, pe acest ecran coreenii ar putea afisa diverse informatii din notificari, sau alte tipuri de detalii care in mod normal ar presupune aprinderea ecranului principal pentru a fi afisate. Folosirea unui al doilea ecran pentru acest model de telefon al companiei Samsung ar putea aduce si imbunatatiri pentru autonomia bateriei, dar totul depinde de felul in care este gandit si software-ul pentru el.

Samsung. Nu se stie cand anume ar putea fi lansat acest nou model de telefon pentru clienti, nu se stie nici daca va ajunge efectiv in magazine, asa ca ramane doar sa asteptam sa vedem ce se va intampla.

This post was last modified on iun. 18, 2019, 1:36 PM 13:36

Disqus Comments Loading...