X

Noua Functie a WhatsApp ASTEPTATA de TOTI Utilizatorii

WhatsApp. De foarte multa vreme este asteptata de catre utilizatorii aplicatiei o noua functie foarte importanta care are menirea de a le usura viata in conversatiile cu prietenii, insa iata ca lucrurile se schimba radical. Mai exact, in cea mai recenta versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele Android este implementata o noua functie care permite afisarea clipurilor video in format picture-in-picture chiar daca au fost primite de la alte persoane din platforma.

WhatsApp. De ceva timp este implementata o functie care permite vizualizarea clipurilor video in acest format daca sunt gazduite pe YouTube, Facebook, etc, insa acum exista o implementare cum trebuie pentru cele trimise in retea. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata noua functie, si marea diferenta fata de trecut este ca ele pot fi vazute inclusiv daca se iese din aplicatia WhatsApp, si se navigheaza in ecranul principal, sau in alte aplicatii.

Noua Functie a WhatsApp ASTEPTATA de TOTI Utilizatorii

WhatsApp. Mai mult decat atat, in momentul in care este deschis un clip video in acest mod intr-o fereastra de chat, este vizibil inclusiv numele persoanei care a trimis respectivul clip video catre noi. Aplicatia Noua Functie a WhatsApp ASTEPTATA de TOTI Utilizatorii permite inclusiv raspunderea rapida la clipul video primit, sau la un alt mesaj pe care persoana respectiva ni l-a trimis, asa ca avem optiuni noi pentru a comunica mai usor cu oricine.

WhatsApp. Functionalitatea aceasta este implementata in telefoanele iPhone de ceva vreme de catre compania americana, insa iata ca incetul cu incetul ajunge inclusiv in telefoanele cu sistem de operare Android. Desigur ca implementarea este facuta destul de dificil de catre compania din spatele WhatsApp pentru telefoanele Android, ea fiind intinsa de-a lungul catorva versiuni beta pana acum, dar nefiind oferita in mod public intr-o versiune finala.

WhatsApp. Nu se stie nici acum cat va dura pana cand functia va fi lansata intr-o aplicatie in versiune finala, asa ca trebuie sa mai avem rabdare.

This post was last modified on iun. 29, 2019, 8:47 PM 20:47

Disqus Comments Loading...