Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA pentru Viitorul Telefon

Huawei MATE 30 PRO. O veste grozava pentru viitor a venit astazi, toti fanii putand astepta schimbari foarte importante pentru telefonul aflat acum in dezvoltare.

Huawei MATE 30 PRO noutati

Huawei MATE 30 PRO. Aflat in momentul de fata in “chinurile facerii”, viitorul model de telefon al companiei Huawei va fi unul dintre cele mai asteptate din toamna acestui an, iar aceasta este o veste grozava pentru toti fanii. Mai exact, avand in vedere problemele prin care trece in momentul de fata compania chinezeasca, pentru lansarea Huawei MATE 30 PRO va incerca sa ofere doar cele mai bune si mai importante noutati pentru clientii sai.

Huawei MATE 30 PRO. Foarte multa lume priveste cu destula frica si neincredere in momentul de fata telefoanele chinezilor, iar asta din cauza neclaritatilor privind cea ce vor avea ele pe partea de actualizari Android, si nu numai. Pentru ca Huawei MATE 30 PRO sa fie intr-adevar atractiv si cautat de catre oamenii, e mai mult ca sigur ca Huawei sa implementeze si noutati cu adevarat grozave, poate chiar cateva premiere pe care putini dintre fani le astepta in acest moment.

Huawei MATE 30 PRO. Vestea GROZAVA pentru Viitorul Telefon

Huawei MATE 30 PRO. Daca va fi lansat cu Android, atunci e posibil ca Huawei sa fie mai moderata in noutatile foarte importante, insa daca va veni cu HongMeng, sistemul sau de operare inlocuitor, atunci va fi mult mai darnica. Din moment ce nimeni nu vrea altceva decat Android pentru telefonul pe care-l va cumpara de la chinezi, Huawei MATE 30 PRO are nevoie de extrem de multe noutati majore daca va veni cu altceva decat Android.

Huawei MATE 30 PRO. Chiar si daca va ave Android, cred ca vom vedea cateva noutati foarte interesante pe partea de camera, procesor, ecran, si nu numai, iar asta pentru a creste interesul vis-a-vis de el. Deocamdata s-a zvonit doar ca Huawei MATE 30 PRO va avea un ecran de 90Hz, insa aceasta este doar una dintre schimbarile foarte mari care vor veni, iar asta pentru ca Huawei trebuie sa si recupereze o parte din vanzarile pierdute.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, telefonul va fi oferit pentru clienti undeva prin septembrie, sau octombrie, doar ca deocamdata nu e chiar foarte clar calendarul punerii in vanzare.