X

Noi Imagini cu Huawei MATE X folosit de un CEO al Huawei

Huawei MATE X apare astazi intr-o serie de noi imagini in timp ce este folosit de catre Richard Yu, CEO-ul diviziei de produse pentru consumatori din cadrul Huawei. Imaginile au fost surprinse intr-un aeroport din China in care Yu astepta sa decoleze catre o destinatie necunoscuta, dar avea un Huawei MATE X la fel.

Puteti vedea ca Huawei MATE X este folosit chiar si de catre cei din conducere ca dispozitiv pentru munca de zi cu zi, si asta ne spune ca lansarea e aproape. Spre deosebire de Tim Cook, presedintele Apple, care vede noile produse uneori abia in ziua lansarii lor, iata ca acest CEO al Huawei le foloseste chiar inainte de lansare.

Huawei MATE X are anuntata deja lansarea pentru luna septembrie, insa asta in conditiile in care Huawei va primid e la Google licenta de care are nevoie pentru a il vinde. Huawei MATE X a avut lansarea amanata din cauza faptului ca sanctiunile din SUA au impiedicat asta, iar daca problema nu va fi rezolvata, telefonul nu va ajunge in magazine in septembrie.

This post was last modified on iul. 25, 2019, 9:36 PM 21:36

Disqus Comments Loading...