Tatal Fetei UCISE in Caracal a SPART Usile Caselor la Primele Perchezitii

Tatal fetei ucise in Caracal ar fi spart usile caselor la primele perchezitii facute de catre Politia Romana, apoi a fost amenintat ca va plati interventiile.

Tatal Fetei UCISE Caracal SPART Usile Caselor Primele Perchezitii AMENINTAT Plata Interventiilor

Tatal fetei ucise in Caracal de catre acuzatul Gheorghe Dinca a facut cateva dezvaluiri care prezinta intr-o lumina halucinanta Politia Romana, si ne arata de ce atunci cand e nevoie de ajutor, mai bine suni altundeva. Tatal a fost la politie si a reclamat disparitia, insa i s-ar fi spus urmatoarele lucruri in sectie, probabil de catre unul dintre agenti : ”Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Dupa ce au venit primele apeluri la serviciul de urgenta 112, tatal fetei ucise in Caracal a fost luat de catre politisti cu ei la 2 perchezitii si pus sa sparga usile din casele in care trebuiau sa intre. Politistii iar fi fi zis  la una dintre ele ”Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”, pentru ca la ultima, cea care trebuia sa aiba loc in casa in care a fost ucisa fata, el sa nu mai fie luat, si sa fie chemat abia la 5 dimineata.

Tatal Fetei UCISE in Caracal a SPART Usile Caselor la Primele Perchezitii, AMENINTAT cu Plata Interventiilor

Nu se stie in urma caror dintre perchezitii seful politiei din Caracal i-ar fi spus tatalui Alexandrei urmatoarele ”Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”, dar afirmatia a fost facuta. Seful politiei Caracal, despre care unele ziare spun ca a picat examenul de obtinere a functiei, la care a participat singur, a fost imputernicit sa o indeplineasca, pana ieri, cand a fost demis de fostul sef al Politiei Romane.

La toate acestea se adauga si faptul ca fata ucisa in Caracal a avut vocea analizata pentru a se confirma ca este intr-adevar a ei, si procurorul de caz, prezent la adresa lui Gheorghe Dinca, ar fi interzis intrarea in curte. Adunand toate acestea, plus haosul total din sistemul acesta menit sa salveze vieti, incepi sa te intrebi daca in loc sa suni la 112, mai bine iti aprinzi singur o lumanare si astepti linistit trecerea in viata de apoi.

Inainte sa inchei va readuc aminte de faptul ca daca sunati la 112 de la RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, exista o singura metoda de a face localizarea exacta, si asta numai prin aplicatia apel 112.