X

Siri te Inregistreaza cand faci SEX, dar Apple NU va mai Sti ce faci

Acum aproximativ doua saptamani v-am spus ca Siri va asculta chiar si cand faceti sex, compania Apple lasandu-i pe angajati sa asculte aceste inregistrari. Totul face parte din procesul de imbunatatire a raspunsurilor pe care asistentul personal le da pentru utilizatori, iar Apple nu e singura companie care face asta.

Pentru ca lumea s-a plans foarte mult de aceasta practica, Apple a luat decizia de a nu le mai permite angajatilor sa monitorizeze aceste inregistrari. Apple spune ca a oprit la nivel global procesul de analizare a inregistrarilor preluate de la comenzile date Siri, dar nu spune dca va si sterge inregistrarile pe care le are deja, acestea fiind tinute 6 luni in serverele sale.

“Ne-am angajat să oferim o experiență excelentă Siri, protejând confidențialitatea utilizatorului În timp ce efectuăm o revizuire amănunțită, suspendăm gradarea Siri la nivel global. În plus, ca parte a unei actualizări software viitoare, utilizatorii vor avea posibilitatea să aleagă să participe la clasare.”

Apple va implementa intr-o noua actualizare pentru iOS si o functie care le va permite utilizatorilor sa impiedice trimiterea de inregistrari catre companie. Aceasta optiune ar trebui sa fie activata in mod predefinit, iar oamenii sa o dezactiveze doar daca vor sa aiba comenzile ascultate, dar desigur ca nu e va intampla asa.

This post was last modified on aug. 2, 2019, 8:27 AM 08:27

Disqus Comments Loading...